annonse

annonse

Investor ønsker å åpne 15-20 nye treningssentre i Oslofjord-området 

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Investor Carl J. Onstad er blitt inspirert av konas brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Nå satser forretningsmannen på en folkehelserevolusjon gjennom Feelgood Trening.  

Til tross for null erfaring med treningssenterbransjen, har Carl J. Onstad allerede bidratt til folkehelsesuksess med Feelgood Treningssenter i Vestby og Svelvik. Nylig åpnet han ytterligere ett Feelgood-senter i Drøbak, og straks står Heggedal i Asker for tur, ifølge en pressemelding.

– Og mer skal det det bli, lover forretningsutvikleren, som har jobbet med å skape arenaer for deling av kunnskap innen IT-bransjen i nærmere 20 år.

Han står bak selskaper som Macsimum og Teknologihuset, og ikke minst det 27 000 kvadratmeter store kontor- og konferansesenteret Rebel i hjertet av Oslo.

– Vi ønsker å starte enda flere sentre, og da snakker vi om 15-20 sentre i Oslofjord-området, sier Onstad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Meningsfullt  

Det var kona Solveig som først presenterte Feelgood-konseptet for Onstad. Han forteller at det ikke var så veldig vanskelig å bli smittet av konas brennende engasjement om å hjelpe mennesker til å få bedre helse og et bedre liv.

– Solveig er utdannet sykepleier, og etter mange år med arbeid i det offentlige hadde hun et ønske om å kunne jobbe med mennesker med intensjon om å endre folks liv. Det er nettopp det Feelgood dreier seg om, og det å være involvert i et slikt konsept er rett og slett meningsfullt, sier Carl J. Onstad.

I fjor åpnet Solveig Onstad og venninnen Anita Agnemyr Feelgood-sentre i både Vestby og Svelvik sammen med sine respektive menn. Feelgood-driverne har hatt en pangstart på folkehelse-konseptet, men ifølge forretningsutvikler Onstad har suksessen så vidt begynt.

– Det å kunne utgjøre en forskjell og bidra til å styrke folkehelsen, var grunnen til at vi startet opp Feelgood-sentrene. Dette er et treningskonsept som treffer de to største samfunnsproblemene; ensomhet og inaktivitet, sier han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Viktig å se muligheter 

Onstad har i over 20 år arbeidet med å skape møteplasser for mennesker som er villige til å dele på sin kunnskap.

I tillegg til å drive med utvikling av forretningsidéer og konsepter, er han partner i selskapet Rebel der IT-selskaper samles for å dele kunnskap, samarbeide og utforske muligheter på tvers av grenser og tjenesteområder.

– Det er veldig mye som starter med hjertet, men man må ha med forretningsperspektivet også. Feelgood er en lavterskeltreningform som virkelig skaper en atmosfære og et miljø hvor menneskene har et utbytte utover det treningsmessige. Samtidig er det slik at hvis man ikke ser forretningssiden i det, blir potensiale mye mindre enn det egentlig kan bli, mener Onstad.

– I Feelgood har vi mange solskinnshistorier og det skaper business, men skaper du ikke business skaper du heller ikke disse historiene.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]