annonse

annonse

Inviterer til antidoping-konferanse

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Til sommeren arrangerer Antidoping Norge og Helse- og Omsorgsdepartementet et internasjonalt seminar om doping og folkehelse i Oslo.

Det er et internasjonalt seminar om doping og folkehelse som Antidoping Norge og Helse- og Omsorgsdepartementet arrangerer i Oslo 7-9. juni. WADA, Kulturdepartementet, Helsedirektoratet og Politidirektoratet er medarrangører.

Seminaret strekker seg over to og en halv dag, og vi har satt sammen et program bør treffe mange ulike yrkesgrupper. To av temaene som skal tas opp er treningssenterbransjen og kosttilskudd, forteller informasjonsrådgiver Lars A. Vestad i Antidoping Norge.

Målgruppen er ansatte i treningssenterbransjen, helsepersonell, forskere, ansatte i politi og tollvesen og nasjonale antidopingbyråer.

Ny og oppdatert kunnskap

Blant temaene som belyses under konferansen er: Skadevirkninger ved bruk av anabole androgene steroider; samarbeid med politi og tollvesen; kosttilskudd; forebygging og opplæring; treningssenterbransjen; lokale og regionale programmer og medisinsk behandling av dopingrelaterte lidelser.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Programmet for seminaret er langt på vei klart, og vi får besøk av en rekke fremtredende foredragsholdere. Professor Harrison Pope fra Harvard og Clément De Maillard fra Interpol er to høyaktuelle personer. Det samme er USADA-sjef Travis Tygart og generaldirektør i WADA, Olivier Niggli, sier Vestad.

– Dette er en fantastisk mulighet til å skaffe seg ny og oppdatert kunnskap fra de fremste i Norden og verden innenfor en rekke fagdisipliner. Doping som helseutfordring for unge mennesker er en problemstilling som treffer mange, og for første gang har vi laget et seminar som har lagt opp til parallellsesjoner for sentrale yrkesgrupper, fastslår daglig leder Anders Solheim i Antidoping Norge.

Her kan du se hele programmet!

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]