annonse

annonse

Inviterer til åpen lekedag

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SiO Athletica inviterer medlemmer og andre til medlemstilbudet Work Out Wednesday onsdag 19. oktober. Alle kan leke seg til makspuls i den overvokste løypa fra TINE-reklamen.

Work Out Wednesday arrangeres i samarbeid med TINE, og det er første gang løypa settes opp siden Kjetil Jansrud lekte som Sara (8) i TINE-reklamen. Domus Athletica har åpent hus 19. oktober mellom klokken 12 – 20.

Direktør Fredrik Refsnes, SiO Athletica (Foto: Astri Åmellom Brøto)
Direktør Fredrik Refsnes, SiO Athletica (Foto: Astri Åmellom Brøto)

– SiO Athletica er opptatt av treningsglede og gode treningsopplevelser. Det å leke seg til makspuls er helt i tråd med våre ideer om trening, sier direktør Fredrik Refsnes i SiO Athletica.

 – Hva forventer dere å få ut av dette?

– SiO Athletica har i dag 22 500 medlemmer fordelt på våre fem sentere i Oslo og vi jobber hele tiden med å skape gode treningsopplevelser for våre medlemmer. «Lek deg til makspuls» kombinerer trening og lek på en svært god måte, så med dette arrangementet håper vi å gi medlemmene våre en treningsopplevelse utenom det vanlige, forteller Refsnes.

Jobber mye med kampanjer

Han legger til at medlemspleie først og fremst handler om å gi medlemmene det lille ekstra, enten i form av arrangementer eller gode tilbud.

– Vi holder blant månedlige medlemsdager og faste motivasjonskampanjer. Ettersom svært mange våre medlemmer er studenter, jobber vi mye med kampanjer for eksempel opp mot eksamenstiden, så studentene fortsetter treningene sine i en krevende periode. Eksamens boost-kampanjene våre er et godt eksempel på det, sier Refsnes.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

SiO Athleticas oppdrag er ifølge direktøren å sørge for å bevare og videreutvikle den positive og forsterkende effekten av fysisk aktivitet og trening.

– Fra Studentenes Helse- og trivselsundersøkelse, SHoT2014, har vi tall som viser at studentene generelt er i god fysisk form og at mange trener mye – men også at mange av studentene sliter med psykiske symptomplager. Studentene trener litt mer enn tilsvarende aldersgruppe som ikke er studenter, og hele sju av ti oppgir at de trener minst to ganger i uken, sier Refsnes.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]