annonse

annonse

Inviterer til gratis webinar om gjenåpning

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Qicraft holder webinar tirsdag 19. mai kl. 14:00 for å hjelpe treningssentrene med en knallsterk oppstart 15. juni.

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Regjeringen varslet torsdag 7. mai at treningssentrene åpner 15. juni. Forutsetningen er at Virke Trenings bransjestandard godkjennes av helsemyndighetene, og at virusspredningen er under kontroll.

– Korona har rammet globalt, men håndteringen av samfunnseffektene blir besluttet lokalt. Derfor er det viktig med lokal kompetanse om hvordan vi kan forberede oss for en gjenåpning, sier daglig leder Kristian Eliasson i Qicraft.

Den første tiden etter 15. juni vil preges av omstilling og hygienetiltak for å hindre virusspredning. En annen viktig oppgave er å trygge medlemmene på at det er trygt å returnere etter åpning.

– Til tross for at man ikke vet hva man skal forberede seg til, fordi tiltakene ikke er bestemt ennå, er det likevel mye man kan tilrettelegge. Til den prosessen har man nå god tid, men det er viktig at man bruker den tiden godt, sier Eliasson.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

For folk i treningsbransjen

Qicraft holder webinaret «4 tips til en knallsterk oppstart» tirsdag 19. Mai kl. 14:00 for profesjonelle aktører i treningsbransjen. Webinaret ledes av daglig leder Kristian Eliasson.

Seminaret rommer også tanker og erfaringer rundt gjenåpning fra Morten Hellevang, administrerende direktør i Evo Fitness og Anne Sigrid Kristoffersen, daglig leder og medeier i Sprek Verdal og Sprek Moan.

Webinaret er laget av folk i treningsbransjen, for folk i treningsbransjen – og vil fokusere på praktiske tips du kan iverksette i dag. Deltakelse er gratis, opplyser selskapet i meldingen.

Her kan du melde deg på webinaret.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]