annonse

annonse

Inviterer til «valentinsfest» på treningssenteret

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

En amerikansk undersøkelse fastslår at det er lettere å treffe sin fremtidige partner på et treningssenter enn via datingapper. I forbindelse med Valentinsdagen torsdag 14. februar, inviterer SATS til tidenes første «treningsdate» på SATS Colosseum i Oslo.

At aktive mennesker finner kjærligheten på treningssenter, er en økende trend, fastslår SATS i en pressemelding.

En stor amerikansk undersøkelse fra 2018 viser faktisk at folk som går på treningssenter har større sjanse for å møte sin fremtidige partner der enn på datingapper som for eksempel Tinder.

– Vi har ikke gjort spesifikke undersøkelser på dette i Norge og Norden, men tilbakemeldingene fra våre senterledere og PT-er tilsier at dette er trenden også i Norge. Folk som trener liker andre folk som trener. Det er ganske naturlig, sier nordisk markedssjef Marianne Orderud i SATS.

Mange fordeler…

Klokka 20.00 samles 300 single og treningsglade personer til en time med crosstraining, ifølge meldingen.

– Målet er å lage i stand en liten treningsfest for de som ikke har noen valentins-date» og som har lyst til å finne på noe med likesinnede. Det er ingen grunn til å sitte hjemme å ha det kjedelig på valentinsdagen, sier Orderud.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Hun legger til at fordelen med å treffe noen på treningssenteret, er at du allerede har krysset av på et av feltene for «felles interesser». I tillegg har du muligheten til å se hvordan en potensiell partner oppfører seg mot andre hvis du trener samtidig med vedkommende over tid.

– Terskelen for å ta kontakt blir litt lavere, og sjansene for at du kan finne noen som virkelig passer blir større, mener Orderud – som understreker at treningssentre ikke skal være en arena for overdreven sjekking.

– På trening skal man først og fremst trene! Men treffer du noen det hadde vært hyggelig å bli bedre kjent med, så gjelder normal folkeskikk: smil og vær høflig!

Fakta om trening- og dating-undersøkelsen
  • Av de spurte har 20 % endt opp i et seriøst forhold etter onlinedating (Tinder o.s.v.), mens 27 % har funnet kjæresten sin på treningssenteret
  • Omtrent halvparten av de spurte mener at den beste måten å flørte med noen på treningssenteret er å smile og slå av en hyggelig prat.
  • Den verste måten å sjekke på, er å stirre på en potensiell partner eller posere foran speilet
  • Av de som trener, er det personer over 41 år som mest sannsynlig finner kjærligheten på treningsstudioet (57%)

 

Her kan du fordype deg i undersøkelsen fra USA!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]