annonse

annonse

Inviterer til verdens største gruppetime

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den 18. november står Les Mills i bresjen for Workout for Water i samarbeid med UNICEF. De ønsker at flest mulig treningssentre og instruktører deltar, for å hjelpe befolkningen i Øst-Afrika med rent vann.

Målet er å lage et event som kan generere millionstøtte til alle i regionen som har et stort behov for rent vann. Håpet er at dette skal bli den største enkeltstående innsamlingsaksjonen som treningsbransjen noensinne har gjennomført, ifølge opplysninger fra selskapet.

Les Mills inviterer alle treningssentre og alle instruktører til å gjøre om hvilken som helst Les Mills-time – eller alle – om til en Workout for Water-time den 18. november.

Gruppetreningsgiganten utfordrer sentrene og instruktørene til å samle inn 414 dollar per gruppetime – som tilsvarer hva det koster å kjøpe og installere en vannpumpe.

Dollarbeløpet tilsvarer ca. 3 300 kroner. Har man tjue deltakere på en klasse som hver donerer 165 kroner, er en vannpumpeinstallasjon sikret.

– Åpne opp for alle

Ideen til Workout for Water kom etter at Les Mills lanserte Bodypump 100. Her opplevde selskapet at over en halv million deltakere rundt om i verden, kjørte denne klassen på lanseringsdagen 14. januar.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Og da kom tanken om hvorfor man ikke kunne gjøre noe tilsvarende med fokus på en innsamlingsaksjon, ifølge selskapet.

– Vår bønn til treningssentrene er denne: Hjelp dine Les Mills-instruktører til å gjøre Workout for Water til en stor suksess. Hjelp dem med å promotere gruppetimene, og doner gjerne en sum selv også. Vær så snill å åpne disse timene for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer, slik at vi kan maksimere potensialet for innsamlingsaksjonen, uttaler Les Mills-toppsjef Phillip Mills på egne hjemmesider.

Selve dagen, 18. november, kan planlegges ved bruk av verktøy fra Les Mills som for eksempel kampanjekalender, markedsføringsmateriell og online-hjelpeverktøy for å skape oppmerksomhet rundt eventet.

Les mer på Les Mills informasjonssider hvor spørsmål og svar er behørig dekket!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]