annonse

annonse

IT-gründer satser på padeltennis

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Johnny Gravfort skal åpne padelsenter i Moss, nærmere bestemt i de gamle produksjonslokalene til Moss Mekaniske Verksted på Jeløy.

– Vi startet arbeidet i september i fjor, og jeg kan skrive under på at det har vært mye jobb. Totalt har jeg investert fire millioner i dette, som jeg tror og håper at mossingene og andre vil trykke til sitt hjerte, forteller Johnny Gravfort til Moss Avis.

Målet er nå at padelsenteret på «Mekken» skal stå ferdig i løpet av våren. Fem padelbaner er allerede på plass, men det skal også tilbys andre aktiviteter på senteret.

– Dette skal først og fremst være et padelsenter, men selve plattformen vil bli bredere. Vi kommer til å ha et topp moderne bordtennisanlegg med fire baner, et trampolineområde, et lite treningssenter samt et yogatilbud, sier han til avisen.

Ser muligheter

Etableringen på Jeløy bare starten på det Gravfort håper skal bli et padeleventyr på sikt. Han har derfor inngått avtaler med produsenter av både baner og nødvendig utstyr, slik at han også kan tilby løsninger til andre interesserte i både inn- og utland.

– Det er riktig. Derfor har vi etablert et slags demoanlegg her i Moss. Her har vi montert opp fem forskjellige baner med ulik gresskvalitet og konstruksjon slik at interessenter kan komme hit og ta de i nærmere øyesyn, forteller Gravfort til Moss Avis.

Gravfort var en av fire gründere bak IT-selskapet selskapet Imento, som ble solgt til Atea i 2014 for flere titalls millioner kroner.

LES OGSÅ: Ser stor vekst for padeltennis

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]