annonse

annonse

Jamie Sorensen starter nytt senter i Halden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sammen med Lars Kynningsrud og Ole Jørgen Unneberg skal han åpne treningssenter i lokalene der Family Sports Club inntil nylig holdt til.

– Først og fremst vil jeg si at det er synd at Family Halden valgte å avvikle, men deres partnerskap med Spenst blir helt sikkert bra. Når de nå har lagt ned, så vil vi gjerne angripe lokalene og utvikle et litt annerledes treningssenter, sier Jamie Sorensen til Halden Arbeiderblad.

Stikkord for konseptet er at det skal favne bredt. De skal ha fokus på sterkt team og gode treningsopplevelser, det skal være treningsglede og god stemning, ifølge avisen.

– Det blir et annerledes treningssenter. Vi skal skape noe nytt i Halden, det blir noe som folk kommer til å bli forelska i, lover Sorensen.

Totalt investerer driverne av det nye treningssenteret og Tista senter 13 millioner kroner i nye lokaler og utstyr. Planen er at de skal åpne dørene i august.

– Treningsbransjen er utrolig morsom. Jeg ser fram til å få jobbe enda tettere med folk, og bidra til at flere kan ta del i en sunn og hyggelig aktivitet, sier Sorensen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]