annonse

annonse

Foto:

SATS

Joakim Kleven blir SATS-ambassadør

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Filmskaper, TV-profil og influenser Joakim Kleven skal samarbeide med SATS i tiden fremover.

Filmskaper og TV-profil Joakim Kleven er blant annet kjent for å være en sentral stemme for mangfold, menneskeverd og gutters psykiske helse. Kleven har de siste årene vært en tydelig talsperson i kampen mot kroppspress.

Det splitter nye samarbeidet mellom Kleven og SATS bunner i et ønske om å inspirere flere til å ta vare på sin fysiske og mentale helse og tørre å ta steget til et mer aktivt liv. Med støtte fra sin personlige trener, Ida Sophia, vil Kleven utforske ulike gruppetimer og egentrening for å finne det som passer best for ham.

– Å velge SATS som samarbeidspartner var et enkelt valg fordi jeg synes de har så fine verdier, det er aldri noe kroppsfokus, men heller et fokus på å holde seg i aktivitet og føle seg bra på innsiden. Målet er å klare å trene minst 3 ganger i uka et helt år, det er tøffere enn man skulle tro! sier Joakim Kleven.

I ett år skal Kleven dokumentere sin treningsreise på SATS i sine sosiale medier, og gi et innblikk i hans erfaringer og potensielle utfordringer underveis i sin reise om å etablere gode rutiner som varer. Målet er å vise at trening kan være en givende og gledefylt del av hverdagen.

– Jeg gleder meg enormt til å kunne skape mye kreativt innhold som viser alt SATS har å tilby, jeg skal teste ut forskjellige gruppetimer, få meg egen PT, og ta del av flere utfordringer som blir spennende å utforske. Jeg håper folk vil heie med og støtte meg på denne reisen, for jeg har aldri vært konsekvent med treningen min tidligere. Jeg er stolt over dette samarbeidet og gleder meg til å sette i gang! avslutter Kleven.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]