annonse

annonse

Lansering av ny podkast

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

“En bransje i bevegelse” vil gi deg en innsiktsfull opplevelse innen treningsbransjen. Med John Hauge som programleder, vil du få høre om bransjens utfordringer og suksesser, og hvordan den jobber mot et samarbeid med helsevesenet. Treningsindustrien håper at denne podkasten vil styrke samtalen og samarbeidet innen bransjen

Podkasten vil fokusere på treningsbransjens utvikling som en folkehelseaktør, arbeidet som blir gjort mot et potensielt samarbeid med helsevesenet og innspill fra flinke fagfolk tilknyttet bransjen vår.

Du kan høre den første episoden her:  TRYKK HER

John Hauge, som har en rekke års erfaring innen treningsbransjen og podkast produksjon, vil lede samtalene og bringe sin kunnskap og innsikt til lytterne. Podkasten er en rebranding av «PT Podden» hvor episodene har vært en god blanding av fokus på fysisk aktivitet, psykisk helse og ernæring. Framover vil «En bransje i bevegelse» ha et større fokus på arbeidet som gjøres mot et ønsket politisk gjennomslag for «henvisning til veiledet aktivitet».

Podkasten vil også fokusere på å fremheve suksesshistorier fra bransjen og gi lyttere en sjanse til å lære av de beste i bransjen. Gjestene vil være fagfolk med ulike utdanninger, bakgrunner og arbeidsplasser.

Første episode i den nye serien er en god prat med Mee Eline Eriksson og «Treningslegen» Ole Petter Hjelle, hvor det prates om veien videre for arbeidet for «henvisning til veiledet aktivitet». Episoden ble spilt inn i fjor under Arendalsuka, hvor fysisk aktivitet som behandling og manglende fokus på forebyggende helsearbeid var et stort tema.

Treningsindustrien ønsker å gi lyttere en unik mulighet til å bli bedre kjent med bransjen og forstå hvordan den utvikler seg. Podkasten vil være tilgjengelig på alle de store podkastplattformene og vil bli utgitt regelmessig. Treningsindustrien og John Hauge håper at “En bransje i bevegelse” vil bidra til å styrke samarbeidet og samtalen innen treningsbransjen og inspirere lyttere til å fortsette å utforske og utvikle seg innen treningsbransjen.

Få med deg første episoden her:  TRYKK HER

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]