annonse

annonse

Jorge Brito selger seg ut av SKY Fitness

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Seks år og over 30 senteråpninger etter at Jorge Brito startet SKY Fitness, selger han seg ut og slutter i stillingen sin. Førstkommende fredag blir hans siste dag på jobben.

– Etter seks år i verdens beste arbeidsplass er min tid i SKY Fitness straks over, meddeler Jorge Brito i SKY Fitness, i en pressemelding.

Etter en sammenhengende vekst og årelang suksess med SKY Fitness, har han lyst på nye utfordringer.

– Jeg foretrekker å bygge opp virksomheter, SKY Fitness kjeden har nå mange flinke folk som driver den. Det er på tide å gjøre andre ting, forteller han.

Veien videre

Brito sier at planen er å fortsette som gründer. Hva som nå skal bygge opp, har han ikke bestemt enda.

– Nå skal jeg bruke litt tid på å bearbeide forskjellige ideer. Målet er å lansere noe nytt innen 12 måneder. Jeg liker å være på gulvet og bygge ting, skape noe nytt.

Gode minner

– Jeg har hatt muligheten til å bygge opp SKY Fitness kjeden sammen med en gjeng helt fantastiske mennesker, fremhever Brito.

Han berømmer medarbeiderne og franchisetakerne sine som har bidratt til å skape det som i dag er SKY Fitness – og ikke minst veksten.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Det er utrolig motiverende å hjelpe andre å bygge opp en bedrift, være med fra idéstadiet og frem mot åpning, deretter følge de opp på den daglige driften. De har delt min lidenskap om å kunne skape frihet for seg selv, samtidig som de har blitt en del av et felleskap som bygger noe sammen.

– Sammen har vi klart å få mennesker ut av sofaen, til lav pris, det skal ikke koste mye å komme i form. Dette er det noe av det flotteste jeg kan se tilbake på, forteller han.

«Bomberommet»

I den spede begynnelse satt Brito og administrerte driften med en PC og telefon i et bomberom i kjellen til det første SKY senteret i Norge. Veksten frem mot den store organisasjonen, med mange sentre i Norge, opplever han som en fantastisk reise.

– Jeg ville aldri vært denne tiden foruten. Jeg har vært så heldig og møt masse flotte og flinke mennesker, og ikke minst fått utfordret konkurranse instinktet mot mange morsomme konkurrenter.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

På spørsmål om hvorfor han selger seg ut og forlater treningsbransjen nå, sier Brito at magefølelsen sa at det var riktig tidspunkt. Og han ser frem til mer tid med familien, og kanskje noe mer ferie.

Han ønsker ikke å si hvem som har kjøpt hans eierandeler i SKY Fitness, men forteller at det er noen internt i systemet.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Fra treningsoffiser til vekstgeneral

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]