annonse

annonse

Jorge og Christian skal ta NEXT til Spania

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

NEXT grunder Jorge Brito går sammen med PT-gruppen sjef Christian Marthinussen, og lanserer NEXT Spania. – Vi satser både på treningssentre, utdanning av personlig trenere og treningsreiser, sier de to i en felles uttalelse.

– Vi ser absolutt et marked i Spania, spesielt på solkysten, hvor vi kan henvende oss til både nordiske kunder, så vel som spanjoler – og tilby dem et godt treningstilbud, sier Jorge Brito.

Han trekker frem at samarbeidet og synergiene de to initiativtakerne kan dra av hverandre er veldig gode.

– Vi har både erfaring med oppstart og planlegging av treningssentre, senterdrift og utdanning – alt som skal til for å lykkes med denne satsingen, fortsetter han.

To, tre lokasjoner

Selskapet er klart og duoen har allerede vært på befaring langs solkysten.

– Vi er godt i gang: Lokale meglere jobber med lokasjoner, advokater hjelper oss med alt det formelle som må på plass og ikke minst har vi språket på plass, siden jeg snakker flytende spansk, sier Brito.

– Hvor mange sentre snakker vi om i Spania?

– Vi ser på to til tre bestemte lokasjoner, men det tar litt tid å kartlegge hvem som er best. Vi skal ned om ikke lenge for å se nærmere på de lokasjonene som meglerne har klare til oss.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Vil tilby utdanning

Duoen har også formalisert et samarbeid med utdanningsaktøren GoStudy, og er i dialog om et samarbeid med Akademiet for Personlig Trening (AFPT).

– For å lykkes med en Spania-satsing, vil vi også lansere utdanning i samarbeid med norske utdanningsinstitusjoner – som også vil bruke våre sentre. Det gir oss en mulighet til å fremme våre sentre og ikke minst skape en inntekt i tillegg til senterdrift, påpeker Brito.

Christian Marthinussen vil ha hovedansvaret for utdanningssamarbeidet.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Tror på treningsreiser

En trend som har vokst mye de siste årene, bortsett fra i pandemiårene, er treningsreiser.

– Vi ser en god mulighet til å samarbeide med norske treningssentre og personlig trenere. Vi vil kunne tilby et samarbeid hvor det vil være mulig å sende sine kunder til Spania. Her kan vi tilrettelegge for trening, kurs og workshops på våre sentre, samt andre aktiviteter og utflukter forteller Marthinussen.

Når vil det første senteret være på plass?

– Målet er å få opp det første spanske NEXT-senteret i løpet av høsten. Utgangspunktet er flyplassen i Malaga, retning Marbella, og mindre steder i nærheten. Satsing på utdanning og treningsreiser vil også være avgjørende for plasseringen av sentrene. Det skal være enkelt å komme seg dit og det skal være attraktivt, fastslår Brito.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]