annonse

annonse

Jørn Stian Dahl er ny PT-sjef i Fresh Fitness-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Pendling fra Nøtterøy til Bergen var ikke en opsjon for Dahl, dermed ble det ny arbeidsgiver.

– Jeg hadde en fin og spennende tid i Stamina Trening hvor fokuset mitt først og fremst var å konseptualisere opp personlig trening, bygge et godt driftssystem og ikke minst rekruttere og kvalitetssikre personlige trenere i kjeden, forteller Dahl.

Han forsikrer om at det ikke ligger noen dramatikk i avgangen fra Stamina/Family, kun praktiske hensyn når det gjelder arbeidssted.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Etter Norsk Treningshelses oppkjøp av Stamina Trening AS ble hele administrasjonen flyttet til deres hovedkontor i Bergen, noe som av praktiske grunner var vanskelig å få til for meg da det ville innebære ukentlig pendling mellom Nøtterøy og Bergen, sier Dahl.

Han forteller at han benyttet tiden etter Stamina til å tenke godt igjennom hva han ønsket å jobbe videre med, og er veldig fornøyd med valget av Fresh Fitness.

Skal endre PT-bransjen til det bedre

– Nå gleder jeg meg til å videreføre og videreutviklet det gode arbeidet som er gjort i Fresh Fitness. Vi har allerede på kort tid gjort store endringer som vil gi Fresh Fitness en økt fordel og synlighet i rekruttering av nye personlige trenere, samt endret betingelsene i vår forretningsmodellen som gir våre selvstendige PT-er enda større muligheter til å lykkes.

– Etter mange år i treningssenterbransjen, alltid med mål om å drive utvikling, ser jeg frem til mange nye spennende prosjekter i Fresh. Vi skal være en sentral bidragsyter i utvikling, men også være med å endre PT-bransjen til det bedre, fastslår Dahl.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Daglig leder for Fresh Fitness, Lars Fredrik Strøm-Håkonsen, sier de er utrolig glade for å få med Dahl på laget:

– Han har lang fartstid fra bransjen, både fra tiden som PT og fra mer ledende og produktutviklende roller, og er et sterkt tilskudd til produktteamet i Fresh Fitness, fastslår Strøm-Håkonsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]