annonse

annonse

Kan Jumping Fitness trekke medlemmer?

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Trampoline-trening som gruppetime har kommet til norske treningssentre.

Norsk gruppetrening i sal har de siste årene vært preget av enkel og hard styrketrening med høy intensitet. Nå har gruppetimen hvor hver deltager har hver sin lille trampoline også kommet til Norge. Trampolinetimen finnes på flere treningssenteret rundt om i Norge, skriver VGs Vektklubb.

«Jumping Fitness» med sertifiserte instruktører ble først lansert her til lands på Stamina-senteret i Bergen for noen uker siden.

– Mitt førsteinntrykk var at dette er helt crazy, men etter å ha forsøkt timen er jeg helt overbevist. Dette er både morsomt og har en stor treningseffekt, forteller instruktør Ingvild Lie Indergaard. Hun er produktansvarlig for gruppetrening nasjonalt i treningssenterkjeden Stamina, som første kjede med konseptet her til lands, ifølge Vektklubb.no.

– Dette er helt klart et annerledes og spennende konsept. Følelsen av å være lett og kunne hoppe er ikke alle forunt, mange medlemmer syns det er tungt å hoppe på gulv, forteller Lie Indergaard.

Jumping Fitness er en kondisjonstime i sal på trampoline. I motsetning til en hagetrampoline er poenget å hoppe ned i trampolinen, fremfor å hoppe høyt. Alle har hver sin trampoline og deltakerne hopper etter enkel koreografi til musikk. Timen er basert på intervallprinsippet.

Les mer på Vektklubb.no

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]