annonse

annonse

Kaffemaskin møter proteinshake: fremtidens drikkeløsning!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

For den travle individualisten som starter dagen med en dose koffein og avslutter treningsøkten med en proteinshake, kan Linn Solvangs nyeste innovasjon være svaret på dine behov.

Hvor ofte har du stått på kjøkkenet tidlig om morgenen og laget både kaffe og proteinshake, tenkt at det kunne vært så mye enklere? Linn Solvang, seriegründer bak selskapene L/S holding, gym1540, Passion4Fitness, Eximia vestby og Proteintildeg, har introdusert en banebrytende oppfinnelse: En kaffemaskin som også lager proteinshakes.

Det er ingen tvil om at kaffe og proteinshakes har blitt en integrert del av mange menneskers daglige rutine. Med den økende trenden av helse og velvære, blir det viktigere å finne effektive måter å tilpasse seg en hektisk hverdag. Dette produktet, kjent som PTD – Proteintildeg, kommer i rette tid for å møte denne etterspørselen, forteller Linn Solvang til Treningsindustrien.

Det mest imponerende aspektet ved denne maskinen er dens brukervennlighet. “Vi ønsket å skape noe som ville forenkle livene til våre brukere”, sier Linn. Med utskiftbare beholdere for forskjellige smaker og typer protein, en innebygd blender for å sikre en jevn og deilig proteinshake, og en berøringsskjerm som gjør det enkelt å tilpasse ditt drikkevalg, er dette virkelig toppen av teknologi.

Men hva med kaffedelen? Linn forsikrer at maskinen også er designet for å brygge den perfekte kaffen hver gang, med innebygd espresso-kvern av hele bønner. “Det handler ikke bare om å tilby to funksjoner i ett produkt, men å sørge for at begge funksjonene utføres på best mulig måte,” forklarer hun.

Det er også klare økonomiske og tidsbesparende fordeler ved å investere i denne maskinen. “Ikke bare sparer du tid på forberedelse, men du sparer også tid på opprydding, bestilling av forsyninger og reduserte personalkostnader,” avslutter Linn.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]