annonse

annonse

Karantenetrening med PT Karó slår an

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Online gruppetrening hver dag klokken 11 var svaret på både egen og kundenes manglende treningsmotivasjon i koronatiden. PT Karó Andrea Jónsdóttir har fått 250 følgere og fantastisk respons.

Karó Andrea Jónsdóttir jobber vanligvis som PT for Family Sports Club. I disse utfordrende tider opplevde hun at mange av kundene slet med å finne motivasjon til å trene hjemme.

– Da opprettet jeg Facebook-gruppen «Karantenetrening med PT Karó», hvor jeg gjennomfører gruppeklasser hver ukedag klokken 11, hvor alle er velkomne til å delta.

– Jeg har fått fantastisk respons så langt fra folks om forteller hvordan dette har motivert dem til å trene hjemme – og få en følelse av at de må «dukke opp» til noe.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Karantenetrening med PT Karó har ca. 250 følgere.  Jónsdóttir legger ut hele ukeøkten slik at folk kan velge hvilken gruppeklasse de vil være med på – eller de kan delta på alle ved å gå online klokken 11 hver dag.

For å holde på motivasjonen

– Jeg gjør dette gratis siden jeg selv manglet motivasjon til å trene, og visste at mange slet med det samme. Så jeg tenkte at dette kunne være en god ide for å motivere både meg selv og andre.

– Målet mitt med dette er i utgangspunktet å få folk til å være aktive under krisen, ha noe å gjøre og noe å «møte opp til», sier Jónsdóttir.

Flesteparten i gruppen er hennes eksisterende PT-kunder eller personer som deltar på hennes tradisjonelle gruppeklasser.

– Når dette er over håper jeg at folk vil komme tilbake til treningssentret vårt eller til det senteret de trente på før alt ble stengt. Og om det er noen i gruppen som ikke trente på senter tidligere, vil de forhåpentlig vis bli motivert til å tegne seg et medlemskap etter dette, fastslår Jónsdóttir.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]