annonse

annonse

Foto:

Allan Fallrø

Kettlebell-trening: En komplett guide med Allan Fallrø

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kettlebell, eller «girevoy sport», har en lang historie og har lenge vært en populær treningsform i Russland og andre land. Treningen innebærer å løfte og svinge kettlebells, som er kuler med et håndtak, i ulike bevegelser som krever styrke, koordinasjon og balanse.

Allan Fallrø, forfatteren av den norske boken om kettlebell-trening, har tatt flere sertifiseringer i internasjonale organisasjoner og har holdt mange kurs for treningssentre og forsvaret i Norge. Boken inneholder grunnleggende teknikker og treningsprogrammer for alle nivåer.

-Fordelene med kettlebell-trening er mange, blant annet økt styrke, balanse og koordinasjon, bedre kroppsbeherskelse og forbedret kardiovaskulær helse. Trening med kettlebells kan også være en effektiv måte å gå ned i vekt på, og kan tilpasses ulike treningsmål og -behov, forteller Allan til Treningsindustrien.

Allan Fallrøs bok om kettlebell-trening er en omfattende guide som passer for alle som er interessert i å lære mer om dette spennende treningsredskapet. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil du finne nyttige tips og råd, samt detaljerte beskrivelser av ulike øvelser og treningsprogrammer.

Kjøp boken i dag hos www.gymsport.no.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]