annonse

annonse

Kjersti Oppen slutter i Virke Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter tre år som direktør for Virke Trening, opplyser Oppen at hun slutter i jobben.

I et innlegg på Facebook skriver hun følgende:

«Etter tre år som bransjedirektør i Virke Trening takker jeg for meg. For en reise det har vært!

Lite ante jeg da jeg kom til Virke at 12. mars 2020 skulle snu opp ned på alt og vi skulle befinne oss i en pandemi som vi nå heldigvis er på vei ut av. Det har vært store oppturer og tøffe nedturer, men er det en ting som er sikkert, så er det at bransjen vil slå tilbake og komme igjen sterkere enn noen gang!

Jeg er stolt av det vi har fått til gjennom et vanvittig år: kompensasjonsordningen, smittevernstandard, forskningsstudien som var unik i verdenssammenheng, manual for smittehåndtering, og gjennomslag for gjenåpning av bransjen i store deler av landet gjennom omfattende politisk dialog og påvirkning. I tillegg til utstrakt medlemskommunikasjon og mediesaker.

Samtidig, har vi delt frustrasjoner både med hverandre og andre bransjer; reiselivs- og kulturbransjen, butikker og andre som alle har blitt tvunget til å holde stengt. For oss som en viktig folkehelseaktør, har dette vært særlig frustrerende.

Av andre viktige saker som ligger mitt hjerte nærmest, klarte vi å sette agendaen i debatten om kroppspress i media. I forlengelsen av den kom også det viktige samarbeidet med ROS og e-læringsprogrammet om spiseforstyrrelser for alle ansatte på plass.»

Takker av

Oppen avslutter innlegget med å takke:

«Til slutt vil jeg få nevne noen få blant mange, som har betydd utrolig mye på veien; stor takk til min første styreleder Tor Fredrik Neumann-Berg som tok meg inn i bransjen på en måte jeg aldri glemmer.

Takk til tidligere styreleder Hilde Anita Sandvoll som stod i det gjennom det krevende fjoråret og til styret i Virke Trening for et godt samarbeid gjennom pandemien. Takk til Morten Hellevang og EVO for all støtte i å sette kroppspressdebatten på agendaen og for å løfte frem at dette er en utfordring som gjelder menn like mye som kvinner.

Takk til alle gode sponsorer og samarbeidspartnere Antidoping Norge, Tren, ROS -Støtt kampen mot spiseforstyrrelser, Aktivitet som medisin, Treningsindustrien – hold fast ved det gode og utrettelige arbeidet dere gjør for bransjen. Takk til Virke – Hovedorganisasjonen ved Elin Spjelkavik for suveren støtte til bransjen gjennom pandemien og Helga Bull og @Drømmelaget for gode stunder og fantastiske kollegaer. Takk for meg og på gjensyn!»

Oppen opplyser til Treningsindustrien.no at alt hun har å si om avgangen er postet i innlegget.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]