annonse

annonse

Kjetil Larsen blir ny styreleder i Virke Trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nåværende styreleder Hilde A. Sandvoll går av i forbindelse med at hun slutter i Family Sports Club.

«Styreleder Hilde Sandvoll har dessverre gitt beskjed om at hun vil gå av som styreleder i Virke Trening, da hun forlater Family Sports Club. Hun går videre til en ny lederjobb i et helsekonsern», opplyser Virke Trening i en melding.

– Jeg vil takke henne for en formidabel innsats som styreleder gjennom halvannet år, særlig det siste året gjennom pandemien – hvor hun har lagt ned svært mye arbeid og tid i vervet og bidratt med stor innsikt og kunnskap for bransjen gjennom den mest krevende tiden vi noensinne har gått gjennom, sier bransjedirektør Kjersti Oppen i Virke Trening.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Solid bakgrunn

Ny styreleder blir Kjetil Larsen fra STERK, som til nå har vært nestleder i styret. Hilde Thommessen Holck fra 3T har takket ja til å bli ny nestleder.

– Både Kjetil og Hilde har en svært solid bakgrunn fra bransjen og kjenner godt til arbeidet i Virke Trening gjennom mange år. I sammensetningen av styret videre, har vi også lagt vekt på at leder og nestleder representerer både frittstående sentre og kjeder, sier Oppen.

Family Sports Club vil fortsatt være representert i styret gjennom administrerende direktør Trygve Hagen. Styrets øvrige sammensetning blir som før.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen med Kjetil Larsen: – De fleste har designet sentrene for de som elsker å komme inn på et treningssenter

LES OGSÅ: Bransjeprofilen med Hilde A. Sandvoll: Født til aktivitet

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]