annonse

annonse

Kjøper ut Stamina i Grenland

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sats Elixia slår seg sammen med Stamina Grenland og blir Elixia Grenland.

Det nye selskapet vil være eid 59 prosent av SATS Elixias eierselskap HFN og 41 prosent av Espen Ødegaarden og Inge Falck Olsen – som fram til i dag blant annet har drevet Stamina i Porsgrunn, Skien og Bø, ifølge Porsgrunns dagblad.

Selskapet Elixia Grenland AS, tidligere Stamina Grenland AS, vil eie og drive sju treningssentre i Grenland og omegn, ifølge en pressemelding.

Det er totalt 14.000 medlemmer som hører til de sju sentrene som vil eies og driftes av Elixia Grenland.

Et resultat av avtalen er blant annet at treningssentrene Stamina Porsgrunn, Stamina Skien og Stamina Bø blir Elixia-sentre.

Et viktig område

Sats Elixia vil etter dette kunne tilby sine medlemmer tre sentre i Porsgrunn og to i Skien. I tillegg vil det nye eierselskapet drive ett senter i Hønefoss og ett i Bø.

Treningskjeden Stamina, som eide en minoritetspost i selskapet, er nå kjøpt ut.

– Grenland er et viktig område for oss, og gjennom denne avtalen er det ingen andre som kan gi folk i Grenland et bedre treningstilbud enn oss, sier administrerende direktør Bjørn Maaseide i Sats Elixa.

– Vi gleder oss til å bli en del av Sats Elixia, som har en fantastisk fart og er ledende i bransjen, ikke minst når det gjelder utvikling av produkter og konsepter, sier Espen Ødegaarden, daglig leder og medeier i Elixia Grenland i pressemeldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]