annonse

annonse

Kjøpte Easyfit og oppgraderer for en mill.

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Easyfit Mo i Rana ble solgt til treningskjeden Feel 24 med overtakelse januar 2019.

I desember ble det kjent at Easyfit ble solgt til treningskjeden Feel 24 med overtakelse 1. Januar. Nå har de gjort unna første del av oppgraderingen som har et budsjett på en million kroner.

– Vi ønsket å få senteret opp på den standarden vi ellers har på våre avdelinger i Feel 24, uttaler administrerende direktør Mats Ola Martinsen i en pressemelding.

Trappemaskin, nye og flere løpemøller, stakemaskin, beinpress, løpebane, kunstgress, kettlebells, kontor for PT og senterleder og formanalyser er noe av det som kommer i disse dager, heter det i meldingen.

I tillegg har senteret oppgradert medlemssystemene.

– Vi har hatt svært god respons på våre sentre rundt om i Nord-Norge, og ønsker å kunne levere samme gode treningstilbudet på Mo, sier Martinsen.

Trekker nye folk

Lofotværingen mener deres største konkurrenter er sofaen, ikke helt ulikt det som tidligere kjedetilknytning, SKY Fitness, har som mantra.

LES OGSÅ: Trekker syv sentre ut av SKY Fitness

– Vi har fokus på vårt konsept og vårt produkt, og jobber mot å kunne tilby et senter der flest mulig skal kunne trene i trygge og behagelige omgivelser. Fra tidligere etableringer ser vi at vi øker den totale andelen av befolkningen som ønsker å trene på et senter, fremfor at vi henter medlemmer fra andre aktører, sier Martinsen.

Han mener treningsbransjen er en fantastisk bransje å jobbe i når ting blir gjort riktig.

– Det å se, samt få tilbakemelding fra våre medlemmer på de positive endringene som trening kan gi, er kanskje det beste med jobben, sier Martinsen.

Skal være enkelt

Det var i november i fjor at Martinsen tok med seg sine sentre ut av SKY Fitness og startet opp Feel 24.

– Navnet Feel 24 kommer av at vi ønsker å fokusere på de gode effektene trening gir, både fysisk og psykisk. Det å kunne føle seg vel i egen kropp, fremfor den typiske fitnesstrenden som har vært de siste årene.

– 24 kommer av at vi skal ha døgnåpne sentre, slik at tidspresset i en hektisk hverdag, ikke skal bli årsaken til at en ikke får mulighet til fysisk aktivitet, sier Martinsen.

LES OGSÅ: Norges nyeste treningskjede heter Feel 24

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]