annonse

annonse

Klappet og klart for NIH Aktiv Convention

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

NIH arrangerer i år for åttende gang convention som samler treningssenterbransjen fra hele Norge.

Årets NIH Aktiv Convention går av stabelen lørdag 17. og søndag 18. november.

NIH Aktiv Convention 2018 inneholder de erfarne bransjenavnene, dyktige nykommere, spennende treningskonsepter, ledende leverandører og engasjerte forskere fra fagfeltet, ifølge rådgiver Karoline Steinbekken.

– Instruktørene på årets convention er mange, hotte og er representanter fra store deler av landet. Denne helgen får du gruppetimer som gir inspirasjon og som du kan ta med hjem og benytte på dine egne timer, fastslår hun.

Stort treningsspenn

Temaene på timene og foredragene har stor variasjon, og det vil derfor være mulig å finne noe på timeplanen som engasjere alle som jobber innen helse- og treningsbransjen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Steinbekken trekker frem for eksempel: nevropsykolog og hjerneforsker Thomas Myklebust som kommer for å snakke om hjernetrim og Espen Jansen viser deg hvordan turnerne trener styrke.

Det blir trening og yoga på SUP-brett i svømmehallen, Qicraft bygger en stor, ny treningssone hvor de kjører tre parallelle timer hele helgen, sykkeltimene blir intime med energifulle instruktører og/eller altoppslukende virtuelle opplevelser – for eksempel LesMills VIRITUAL – The Trip.

Mange forelesninger

Deltakerne møter på nyheter som Bellicon jumping fitness og Beats & Basic med Sølve Sundrehagen. Helt nytt i år er at Treningspodden skal intervjue Funkygine og stipendiat ved NIH, Christine Sundgot-Borgen, om kropp og influencere.

– Andre temaer som en eller flere forelesere tar tak denne helgen i er kosthold, doping, stress, kroppspress, sosiale medier, skader, trening og graviditet eller trening med kreft med flere, forteller Steinbekken.

Hun legger til at de snart håper å bikke 600 deltakere.

Se timeplanen for årets convention her.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]