annonse

annonse

Klappet og klart for Sogndal Convention

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Idrettssenteret er en av initiativtakerne til samlingen som venter over 600 deltakere siste helgen i april.

Sogndal Convention arrangeres for første gang 28.april til 1.mai 2016. Sogndal Convention springer ut fra Fosshaugane Campus-miljøet og blir arrangert av flere samarbeidspartnere som Høgskulen i Sogn og Fjordane, Sogndal Fotball og Idrettssenteret.

Arrangementet er Vestlandets største «convention» innen trening, fysisk aktivitet og helse.

Sogndal Convention– Sentralt i programmet står sammenhengen mellom forskningsbasert kunnskap og praksis. Programmet består av både teoretiske og praktiske økter med foredragsholdere som har toppkompetanse innen sine respektive fagfelt, forteller daglig leder Kolbjørn A. Rydvang ved Idrettssenteret.

Målgruppene er treningsbransjen, idretten, skole og barnehage, fysioterapeuter, idrettsstudenter og andre som jobber med og/eller er opptatte av fysisk aktivitet, helse og trening inne og ute.

Forventer mange besøkende

– Vi forventer 600 deltakere fordelt på fire dager i tillegg til full stadion under storkampen Sogndal – Rosenborg på søndagen, sier Rydvang.

Han påpeker at Sogndal Convention presenterer topp nasjonal og internasjonal kompetanse, men like viktig er convention som nettverkssamling der fagpersoner innen idretten og treningsbransjen møtes.

Programmet torsdag 28.april er hovedsakelig rettet mot fysisk aktivitet i skolen, mens fredag og lørdag i all hovedsak retter seg mot treningsbransjen og idretten – med Sertifiseringskurs «Trening med strikk» som et av tilbudene.

Søndag er det ulike events utendørs som stisykling fra fjell til fjord og kajakk med guide i Sognefjorden, i tillegg til Fotballseminaret «Individualisering av lagidrett» med ressurspersoner innen individualisering av fotballspillere i Premier League.

Under de fire dagene arrangementet varer blir det en rekke foredrag, både fellessesjoner og parallelsesjoner. Arrangørene har også fått med seg Marit Bjørgen som en av foredragsholderne.

Les mer om programmet under Sogndal Convention her. 

Treningssenteret «Idrettssenteret» er et aksjeselskap med ideelt formål. Senteret eies av Sogndal Fotball. Idrettssenterets hovedmål er å skape et ressurssenter som kan øke det idrettsfaglige kunnskaps- og kompetansenivået i Sogn og Fjordane.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]