annonse

annonse

Foto:

Rasmus Kongsøre

Klar til å erobre USA med stor interesse fra gymkjede-giganter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I disse dager tar Gungnir et stort skritt over dammen når de gjør sin entré inn i det amerikanske markedet, med leveranser til noen av verdens største gymkjeder.

Så langt i år ligger Gungnir an til å doble omsetningen fra fjoråret, blant annet som et resultat av nye produksjonslokaler på Kalbakken i Oslo. Gungnir leverer blant annet til gymkjede-pioneren David Lloyd som er kjent for sine luksuriøse fasiliteter over hele Europa. I tillegg til disse leverer de til kjente norske kjeder som EVO og Feel24, og er klare for å ta steget videre med høy etterspørsel i USA.

Den låsefrie teknologien har fanget oppmerksomheten til noen av de mest innflytelsesrike selskapene i treningsbransjen, inkludert Life Time, LA Fitness, Anytime Fitness, GoodLife, og flere: til sammen flere tusen nord-amerikanske treningssentre.

Foto: Rasmus Kongsøre

Daglig leder, Kristian Kjelstad, uttaler:

“Vi ser frem til å introdusere vår teknologi til det amerikanske markedet. Det faktum at vår teknologi øker bruk av lås med omkring 80% er av stor interesse i et liability-perspektiv. Vårt mål er å etablere vår løsning som en ny standard i de store kjedene allerede i løpet av 2024”

Parallelt jobber også Gungnir med en kapitalinnhentingsprosess som de tar mål av seg om å lukke før året er omme. Etter å nå ha skalert sin Skandinaviske produksjonskapasitet vil kapitalinnsprøytningen være viktig for videre skalering av kommersiell rigg og utvidelse av produktportefølje med blant annet et konsept innen gruppetrening.

Foto: Rasmus Kongsøre

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]