annonse

annonse

Klart for NIH Fitness Convention

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Programmet for høstens happening på Norges Idrettshøgskole, ble sluppet 1. juni. Utetrening og forskjellige workshops står på menyen den 15. og 16. oktober.

NIH Fitness Convention arrangeres i år for sjette gang. Prosjektleder Katrine Bjørnsen forteller at det er en av Norges største treningskonferanser. I år ventes ca. 900 deltakere.

– Tidligere år har vi hatt ca. 1200 deltakere, men i år som i fjor er NIH under rehabilitering, og forskjellen er at det dermed blir større fokus på utetrening – og litt redusert antall deltakere, forteller hun.

Bjørnsen presiserer at de likevel har to haller som skal brukes til gruppetreningstimer hele helgen.

Mange foredrag

Utetreningen fokuserer på løpetimer, ropes og andre konsepter, mens gruppetimene inne omfatter blant annet step og dans, samt spinning – som ikke var en del av programmet i fjor.

Prosjektansvarlig for NIH Fitness Convention, Katrine Bjørnsen.
Prosjektansvarlig for NIH Fitness Convention, Katrine Bjørnsen.

– Og det blir selvfølgelig masse foredrag. Vi er heldige på NIH som har ledende forskere som jobber her, og mange av dem vil snakke under årets convention, sier Bjørnsen.

Men det vil også være eksterne krefter som skal foredra. Bjørnsen trekker frem Anders Meland innen «mindfullness» og Bjørn Barland som har mange erfaringer fra jobbing inn mot doping i fitness- og kroppsbyggermiljøet.

– Og så har vi Lasse Tufte, som er veldig anerkjent for sine timer. Det blir et bredt spekter med faglig tyngde, og mange flinke praktikere innen sine respektive områder, fastslår hun.

Tester ut workshops

I år vil det også være litt fokus på workshops, blant annet innen styrketrening, yoga og løping. Bjørnsen forteller at de prøver det ut i år for å se om det fenger deltakerne. I workshopene er det først en teoretisk del, før man selv prøver det ut i praksis.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vårt budskap er «lær av de beste» og «kunnskap i bevegelse». Vi er ledende innen trening i Norge, og vi håper deltakerne vil hente inspirasjon og se på nye treningskonsepter som de kan ta med seg hjem, fastslår Bjørnsen.

Hun legger til at neste år åpner NIH opp med helt nye, store lokaler for et enda større og bedre tilbud.

NIH Fitness Convention koster 1 790 kroner frem til 13. september. Etter den datoen er det fullpris 2 390 som gjelder, opplyser Bjørnsen.

Programmet for årets convention ble lansert klokken 12.00.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]