annonse

annonse

Klippet snora på Actics første Outdoor Box i Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Actics første Outdoor Box ble nylig innviet i Lensmannslia i Asker. Kjedens flaggskipsenter har også fått ny daglig leder – en lokal siviløkonom fra sportsbransjen.

Actic har lansert Actic Outdoor Box på over 20 lokasjoner i Sverige, Tyskland og Norge. De to første boksene som ble lansert i Sverige i august 2020 viste seg å være enormt populære, og har tatt utendørstrening til et helt nytt nivå, ifølge en pressemelding.

Sist uke var turn kommet til Norge. Da klippet Asker-ordfører Lene Conradi snoren for den første utendørsboksen her til lands.

Svenskenes utendørstreningsvaner ble kartlagt i en undersøkelse utført av Actic i 2020. Den viste at 62 prosent av svensker som trener, også trener utendørs.

– Nordmenn er også glade i å være utendørs – kanskje også enda mer enn broderfolket, sier produktsjef og fagansvarlig i Actic Norge, Magnus Haukvik-Johansen, som kan bekrefte samme trend i Norge.

– Det synes tydelig på antallet deltakere på våre utendørsklasser. Det er en klar tilbakemelding fra våre medlemmer på at de ønsker seg mer utendørstrening. Derfor er vi superglade for nå å kunne tilby Actic Outdoor Box til befolkningen i Asker-regionen, fortsetter han.

Produktsjef Magnus Haukvik-Johansen (Foto: Actic)
Kan benyttes av alle

Actic Outdoor Box er et flyttbart utendørs treningssenter. I «boksen» er det utstyr som vektstenger, vektskiver, kettlebells, battleropes, manualer, medisinballer – og en stor rigg.

Utstyret gjør det mulig å trene funksjonell styrketrening og kondisjon, for alle typer medlemmer, på alle nivåer. Instruktørene har gjennomgått egen internspesifikk utdannelse for konseptet, ifølge meldingen.

Lett regn på åpningsdagen.. (foto: Actic)

Alle medlemmene med ordinært medlemskap i Asker, Liertoppen o g Slemmestad har tilgang til boksen inkludert i medlemskapet. Men Actic tilbyr også et Outdoor-medlemskap for de som kun vil trene i boksen.

I tillegg er det åpnet for drop in-trening til en gitt pris for de som ikke ønsker medlemskap, men likevel ønsker å benytte seg av treningsmulighetene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Ny sjef på plass

Flaggskipssenteret til Actic har også fått ny senterleder: Truls Veslum. Han er fra Asker og har lang fartstid som leder i retailbransjen.

«Han kan vise til strålende resultater som vi er sikker på at han vil ta med seg videre, for å gjøre Actic Asker til Norges fremste treningssenter, opplyser kjeden.

Veslum er 47 år og utdannet siviløkonom.

– Jeg kommer fra sportsbransjen og har 22 års erfaring med ledelse, butikkdrift og salg. De siste årene har jeg både eid og drevet butikker i Asker. På den måten kan man kanskje si at jeg kjenner «kunden» i Asker.

– Da jeg så at stillingen som senterleder ved Actic Asker var ledig, tente det umiddelbart en gnist i meg. Som aktiv askerbøring har jeg alltid hatt et direkte eller indirekte forhold til senteret, en del av medlemmene og noen av de ansatte. Senteret har en viktig og vital rolle både for mange av Askers innbyggere og for lokalsamfunnet, sier Veslum.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]