annonse

annonse

Kommune stenger alle treningssentre en uke

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Indre Østfold kommune går hardt til verks for å stoppe smittespredningen i kommunen. Alle treningssentre i kommunen stenges i hele uke 33.

«Vi så tidligere i uken en fellesnevner mellom utenlandsopphold og lokal spredning under festlige aktiviteter. Gjennom smitteoppsporingen de siste dager ser vi nå at smitten nå brer seg i alle former for sosiale treffpunkter. De smittede er fortsatt i hovedsak unge mennesker med mange sosiale kontaktflater», skriver kommunen på sine nettsider.

Videre heter det at: «Det er bekymringsfullt at flere smittede ikke har symptomer eller har svært beskjedne symptomer. Det innebærer mulighet for smitte over alt der hvor folk ferdes, det være seg på jobb, på fest, under ulike fritidsaktiviteter, på treningssenter og alle øvrige sosiale treffpunkter».

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

På bakgrunn av den ukontrollerte smittesituasjonen vi nå står i, innfører vi strakstiltak for å stoppe smittespredningen, skriver kommunen.

Rammer flere sentre

Indre Østfold kommune omfatter de tidligere kommunene Askim, Eidsberg, Hobøl, Spydeberg og Trøgstad. Alle aktiviteter stoppes en uke, deriblant treningssentre. Kommunen opplyser at det vil tas en ny vurdering etter lukkeperioden er over.

Kommunen har en rekke treningssentre; blant annet Fitnesspoint Askim, Family Sports Club og ACE Racket og treningssenter.

På sine Facebooksider opplyser Family Sports Club Askim følgende: «For å få kontroll på smitten, for å komme raskest mulig tilbake til hverdagen, er alle treningssentre i kommunen stengt ned. Vi holder stengt fra kl. 23. søndag 9. august og en uke frem i tid. Her må alle, igjen bidra så godt de kan. Jo flinkere vi er nå, jo raskere er vi i gang igjen. Vi i Indre Østfold får til dette! Dere har vært veldig flinke i tiden vi har holdt oppe, null smitte hos oss. Fortsett med den gode innsatsen så sees vi på senteret om en uke».

Roddy McLeod og Torbjørn Berger må stenge to av sine sentre, og opplyser følgende: «Begge treningssentre i Askim og Spydeberg er nødt til å stenge dørene fra 09.08 kl. 22:00 pga. koronavirus/cov19 utbrudd. En vurdering om reåpning vil bli gjort mot slutten av uke 33. Vi skal holde dere alle oppdatert så snart vi har mer informasjon. God helse til alle! Thorbjørn og Roddy».

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]