annonse

annonse

Fra «konkurs» til utvidelse på ett år

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

For ett år siden inngikk Marius Kristiansen partnerskap med Nr1 Fitness der kjeden kjøpte 50 prosent av aksjene i selskapet. Nå er medlemsmassen doblet og senteret skal bygge ut.

På samme tid i fjor hadde senteret i underkant av 400 medlemmer, ifølge en pressemelding.

– Nå har vi doblet vår medlemsmasse og vel så det, sier Marius Kristiansen – og legger til at det er «all time high» for senteret som har eksistert siden 2004.

– Men vi gir oss ikke nå. Nå sikter vi mot 12 – 1400 medlemmer og bygger ut senteret, sier Kristiansen stolt.

Selv om det har vært et særdeles godt år har det også krevd sitt med mye opprydning. Når Nr1 Fitness kom inn, kom man frem til at kravet mot selskapet var på nesten 500 000 kroner.

– Da fikk jeg sjokk. Men med hjelp fra Nr1 Fitness, forståelsesfulle kreditorer og behjelpelig bank fikk vi ordnet opp, forteller Kristiansen.

Fikk ikke nok medlemmer

Kristiansen og hans tidligere partner kjøpte senteret fra Eirik Lillebø i Sprek og Blid sommeren 2014, og drev Sprek og Blid Mathopen i ca. 2,5 år.

– Senteret hadde levert dårlige økonomiske resultater over flere år, men med stor iver og pågangsmot var vi innstilt på å få senteret til å gå rundt, sier Kristiansen.

Men i desember 2016 var senteret så å si konkurs.

– Vi evnet dessverre ikke å få nok medlemmer til at senteret skulle være bærekraftig, sier Kristiansen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Med store utestående krav fra diverse kreditorer var senteret på full fart mot skifteretten.

– Jeg hadde likevel troen på senteret og senterets beliggenhet. Men jeg trengte en partner som hadde god kunnskap om treningssenterdrift og økonomi og som kunne hjelpe meg til å markedsføre senteret på en god måte. Jeg hadde registrert suksessen til Nr1 Fitness i Hordaland og tok derfor kontakt med konsernsjef Trygve Amundsen i Nr1 Fitness.

 Driver med overskudd

Etter noen samtaler kom partene til enighet.

LES OGSÅ: Nr 1 Fitness kjøper Sprek og Blid Mathopen

– Det siste året har vært en eneste stor opptur. Fra å være millimeter fra konkurs, driver vi i dag med overskudd. Jeg er utrolig stolt, glad og lettet, uttaler Kristiansen.

Han trekker også frem teamet han har rundt seg.

– De ansatte har virkelig stått på for senteret det siste året. Jeg er evig takknemlig for det gode teamet vi har, sier Kristiansen.

Bygger ut

Senteret er i dag på ca. 600 kvm. Fra januar vil senteret få ca. 200 kvm større boltreplass.

– Vi har i dag for liten gruppetreningssal. Vi har hatt en enorm økning i antall deltakere på gruppetreningstimer det siste året, og med en sal på 95 kvm har det bydd på utfordringer.

– Med utvidelsen får vi en større gruppetreningssal. Eksisterende sal vil bli en del av senterets styrkeavdeling. Vi bedrer nå både tilbudet for dem som trener gruppetrening og til dem som trener styrke, forteller Kristiansen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]