annonse

annonse

Kostholdkurs på fremmarsj

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Stadig flere treningssentre tilbyr nå kombinasjonen av trening og kosthold for å hjelpe sine kunder med å nå sine individuelle mål innen trening, mat, vekt og helse.

– Vi har et godt samarbeid med flere treningssentre. Våre kursdeltakere på treningssentre vil enten ned i vekt, de ønsker en bedre livsstil eller de vil endre sin kroppssammensetning. Uansett grunn, så spiller både kosthold og trening en stor rolle, sier administrerende direktør Lis P. Strøm i Grete Roede i en pressemelding.

Administrerende direktør Lis Pedersen Strøm i Grete Roede. (Foto: Grete Roede)

Grete Rode tilbyr kurs på rundt 50 treningssentre over hele landet, med et konsept som har eksistert i mer enn 40 år.

– Grete Roede har kurs på 350 steder i landet, både på og utenfor treningssentre, forteller Strøm.

Noen vil helst ha Roede-kurs-tilbudet på treningssentret sitt, andre vil heller ha kurset andre steder lokalt. Men trenden er klar: Nå om dagen ser man både trening og kosthold dukke opp på timeplanen til flere og flere treningssentre, ifølge meldingen.

Et tilbud for alle

Hilde Groven, eier av Sense Trening & Helse i Kongsberg, sier det er viktig å tilby folk det de virkelig har behov for.

– Nesten 90 prosent kommer til oss for å endre livsstilen sin. For å være et komplett treningssenter må vi ha et tilbud som kan sørge for det, sier hun.

På hennes treningssenter kan kundene gå på Grete Roede-kurs i tillegg til å trene på egenhånd eller med personlig trening. Mental trening er også på menyen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi er veldig opptatt av dette. Vårt mål er å ha et tilbud til de som vil trene lavterskeltrening i den ene enden, og til de som vil trene hardt og bygge muskler i den andre enden. Vi mennesker er sammensatte. Det er viktig å ha både kompetanse og mulighet til å tilby det hvert enkelt menneske trenger, forteller hun.

Alle typer kunder

Groven ser en økt trend med at flere og flere treningssentre tilbyr kombinasjonen av trenings- og kostholdsveiledning, og hun ser at stadig flere benytter seg at muligheten.

Hilde Groven i Sense Trening og Helse ser en økende trend for kostholdsveiledning og trening. (Foto: Grete Roede)

– Det er hovedsakelig kvinner som går på kostholdkurs hos oss, kvinner i alle aldre. Men vi har også menn. Men de har ikke bare et ønske om å gå ned i vekt. Mange kommer for å endre kroppssammensetningen sin – i et sunt miljø.

– Vi ser også at flere jenter som trener mye styrke ønsker å gå på kostholdkurs, og som opplever god effekt av dette. Det gjør de fordi de lærer seg hva og hvordan de skal spise, av kvalifisert fagfolk.

På Sense Trening & Helse er de opptatt av å tilby kompetanse og kvalitet i det de gjør. Og de er nøye på hvilke konsepter de tilbyr via trening og kosthold.

– Vi kan tilby Grete Roede-kurs fordi de følger rådene til Helsedirektoratet, og har kvalifiserte kursledere, fastslår Groven.

LES OGSÅ: Sunn mat skal generere omsetning

LES OGSÅ: Spenst lanserer nytt livsstilkonsept

LES OGSÅ: God fremtid for livsstilsendring

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]