annonse

annonse

Kraft erstatter Stamina i Narvik

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fra 1. september 2019 går Stamina Narvik og Stamina Narvikhallen over til å hete Kraft Narvik.

Den gode servicen og tilbudet våre medlemmer kjenner i dag vil bestå, og medlemskapene blir automatisk overflyttet til Kraft Narvik i løpet av august, skriver selskapet i en pressemelding.

Kraft sportssenter er allerede et etablert treningssenter i Nord-Norge. Og er blant annet Tromsøs største sportssenter med byens mest varierte tilbud.

Etter at Stamina bytter navn vil det skje enkelte oppgraderinger på senteret, og medlemmene vil se nye farger, ny logo og nye navn på gruppetreningstimer.

Takker for reisen

– Vi i Stamina Narvik og Stamina Narvikhallen har hatt en fantastisk tid i Staminakjeden, og vil takke ansatte, medlemmer og samarbeidspartnere for at de har vært med på denne reisen, sier Kai Lilleseth, senterleder ved nye Kraft Narvik.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Nå er det tid for å ta steget videre sammen med Kraft sportssenter, og vi gleder oss til fortsatt å gi våre medlemmer et fantastisk tilbud, fortsetter han.

Vil stå sterkere

Bjørn Brækkan, Narvikværing og leder for Kraft sportssenter, gleder seg til å utvide treningskonseptet også til Narvik.

Bjørn Brækkan. (Foto: Frode Henriksen / Norges arktiske studentsamskipnad)

– Med åpning av det nye Kraft Narvik vil vi stå sterkere i en allerede konkurranseutsatt bransje, og dermed nå bedre ut til våre kunder i hele Nord-Norge. Våre ansatte i Tromsø og Narvik gleder seg til å jobbe sammen mot et større marked og bidra til treningsglede gjennom flere kanaler.

– Og som utflytta Narvikværing blir jo dette litt som å komme hjem. Å drive et sportssenter i Narvik og i Tromsø der jeg bor. Det blir ikke bedre enn det, sier Brækkan.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]