annonse

annonse

Kraft sportssenter feirer ett år – med rekord

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kraft sportssenter markerer torsdag 11. oktober at det har gått ett år siden åpning av nytt senter. Dagen feires med fest og medlemsrekord.

«3 500 medlemmer kan ikke ta feil», fastslår Norges arktiske studentsamskipnad – som eier treningssenteret – i en pressemelding. Kraft sportssenter ligger i Breivika på Campus Tromsø.

– Kraft sportssenter tilbyr byens mest allsidige treningstilbud fordelt på over 8000 m2 og det virker som om våre medlemmer er fornøyd med senteret sitt. Det er ingen selvfølge at vi i dag kan feire medlemsrekord, sier Bjørn Brækkan, leder for Kraft sportssenter.

Han fastslår at treningsbransjen er presset og konkurransen er hard.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Men hardt arbeid, rendyrking av treningsglede, fantastiske instruktører, og nye fasiliteter gjør at vi skiller oss ut. De siste ukene har vi hatt opp mot tusen besøkende daglig, og vi ser at aktivitetene og gruppetimene flyter fint.

Frokostfest

Frokost etter trening er en fast tradisjon på Kraft sportssenter, og på ettårsdagen blir det ekstra fin servering.

– Vi har allerede fullbookede gruppetimer på morgenen, så mange vil feire dagen med oss. Alle som ønsker å feire dagen med oss kan trene gratis ut hele dagen, forteller Brækkan.

Kraft sportssenter har to store flerbrukshaller, klatrevegg, flere gruppetreningssaler, egen yoga- og dansesal og kampsportsal -samt styrke- og kondisjonssal og basistrening på 8010 m2 – for å være eksakt.

Nåværende medlemstall er 3 475 personer, ifølge meldingen.

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16 000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]