annonse

annonse

Lær mer om å beholde medlemmene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

På TREN20 skal Dr. Paul Bedford gi deg 10 konkrete tips på hva du kan gjøre for å beholde medlemmer lenger på treningssenteret.

Fitness Brands har lang tradisjon med å hente inn utenlandske forelesere til TREN-seminaret. På årets konferanse har de hentet inn Dr. Paul Bedford som skal gi et foredrag om temaet «retention» – hvordan bevare medlemmene.

Paul Bedford har doktorgrad i emnet, og tar utgangspunkt i sin forskning og doktorgradsavhandling om medlemmers adferd på treningssenteret. Han vil gå gjennom de viktigste faktorene som påvirker bevaringsgraden, og gi eksempler på hva man bør fokusere på for å få flest mulig til å bli lengst mulig.

På TREN skal tilhørerne få konkrete og gjennomførbare råd for hva man kan gjøre for å få kunder til ikke å avslutte medlemskapet sitt.

– Jeg har hørt Dr. Paul Bedford tidligere og kan med hånden på hjertet si at dette kommer til å bli matnyttig for tilhørerne. Bedford deler fra sin forskning og gir nyttige råd og tiltak som er aktuell for alle treningssentre; liten eller stor, selvstendig eller kjedetilknyttet, forteller markedssjef Ida M. Perez i Fitness Brands.

Her kan du se hele programmet for TREN20.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]