annonse

annonse

Lanserer lojalitetsapp for treningssentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Medlemsreiseleverandøren LifeVision har fått nye eiere og bytter navn til NG Dialogue. Selskapet har utviklet en app som skal premiere medlemmenes innsats på treningssenteret.

– En viktig faktor i medlemsreisen og plattformen vi kommuniserer fra, er å ta hånd om de kundene som ikke kommer helt i gang. I treningsbransjen har vi allerede tatt grep om dette ved å sette opp medlemsreisen for flere sentre.

– Noe av aktiviteten i medlemsreisen er blant annet å tilby gratis PT-time ved oppstart, men det er ikke mange treningssentre som klarer å trigge en handling hos et nytt medlem, derfor kan vi bistå eller gjøre jobben med å sette opp gode grafiske kampanjer for dem, fastslår salgssjef Hans Audun Sørensen i NG Dialogue.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Selskapet leverer kundekommunikasjon via sin egenutviklede plattform, og har flere treningssentre og treningssenterkjeder på kundelisten. Nå tar de kommunikasjonen et steg videre med en app som skal motivere og belønne lojale medlemmer.

LES OGSÅ: – Riktig kommunikasjon reduserer medlemsflukt

Belønning gir motivasjon

Historisk sett har NG Dialogue brukt teknologien med landingssider og ferdig utfylte skjema med data, slik at nye medlemmer enklest mulig kan trigges til handling – som for eksempel å booke en oppstarttime med en personlig trener.

– Men vi må videreutvikle kundene våre hele tiden fordi medlemmene som trener, stiller stadig nye krav, sier Sørensen.

Svaret på det er en app. Ifølge Sørensen medfører dagens kommunikasjonsplattform mye administrasjon fra NG Dialogues sin side og litt jobb fra kundenes side. Appen skal kunne settes opp på ca. tre måneder, og deretter fores med informasjon fra tilknyttet medlemssystem.

– Det er mange i bransjen som snakker om kjedelige apper, hvor det kun går an å booke gruppetimer. Dette har vi gjort noe med, og har lansert en app, skreddersydd for det aktuelle treningssenteret – med fullt lojalitetsprogram for å belønne medlemmene.

– Det som er den viktigste funksjonen med appen er hvordan medlemmer blir belønnet for å trene; poengopptjening per trening. Når et medlem tjener poeng må det selvfølgelig være en mulighet for å bruke disse.

– Derfor setter vi opp en «shop» med treningsutstyr eller andre fordeler for et lojalt medlem. Hvert enkelt treningssenter bestemmer selv verdien per trening, samt hva som skal tilbys i «shoppen», forteller Sørensen.

Kommer i flere versjoner

Produktene blir lansert i Light, Basic og Pro-versjon, slik at alt fra enkeltsentre til kjeder kan få satt opp sin egen app.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

NG Dialogue har kjørt et pilotprosjekt med en kjede som har brukt appen i et halvt år.

– Hvilke type sentre er kjernemålgruppen?

– Det er ca. 1300 treningssentre i Norge. Man trenger kun et medlemssystem, sier Sørensen.

Han legger til at ambisjonen i 2019 er at selskapet håper å få på plass 10 nye app-kunder.

– Hva med konkurransen der ute? Det er mange konkurrerende apper.

– Vi mener at de andre appene mangler lojalitetsprogram og godt design. Det er konkurranse der ute, men da mest fra enkle apper.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]