annonse

annonse

Lanserer podcast for treningsbransjen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gründeren av inspartum akademi, Eva Katrine Thomsen, lanserer bransjepodcast. I dag slippes første episode av «Sporty Business» med bransjedirektør Kjersti Oppen som gjest.

Planen er at podcasten vil bli gitt ut annenhver tirsdag, det vil si to ganger i måneden. Hver episode vil ha en ny gjest og et nytt tema.

Thomsen opplyser til Treningsindustrien.no at kjernen i podcasten hovedsakelig er senterdrift og hvordan vi alle – både PT-er, instruktører, leder etc. – skal lykkes i treningssenterbransjen, utvikle oss og bli enda bedre i den jobben vi gjør.

– Dette er en podcast spesifikt for alle som jobber i bransjen, ikke en treningspodcast.

Tema kan for eksempel være bransjestandard, hvordan lykkes med gruppetrening, kroppspress i bransjen, hvordan skape god relasjon med sine PT-kunder, folkehelse, ledelse, utdanning, bruk av teknologi, hvordan lykkes med senterdrift, hvordan drive markedsføring, hvordan starte senter, gründerhistorier osv., opplyser hun.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Ønsker at flere skal lykkes

– Treningssenterbransjen er fortsatt en relativ ung bransje i Norge og vi har et stort utviklingspotensial, og ikke minst, mye å lære av hverandre. Bransjen har gjennomgått en økt profesjonalisering de siste årene, men vi kan fortsatt ta ytterligere steg fra hobby til yrkesnivå, påpeker Thomsen.

Hun forteller at etter mange år som kursholder, der hun har reist mye rundt – spesielt til frittstående og mindre sentre – har hun sett et økt behov og et ønske om mer samarbeid i bransjen, og et ønske om mer kunnskap.

– Veldig mange har ikke mulighet til å dra på Virke Trenings frokostseminar eller på et event eller en convention. Det er et behov for å spre kunnskap og erfaring på en enkel måte som kan nå ut til alle, og mange trenger også inspirasjon og hjelp.

– Jeg vil at vår bransje skal fortsette å «blomstre» og bli enda råere i tiden fremover – og jeg ønsker at enda flere skal lykkes. Derfor har jeg startet podcasten, forteller Thomsen.

Første episode av «Sport Business» publiseres i dag, tirsdag 5.mai – med bransjedirektør Kjersti Oppen i Virke Trening som gjest.

Sjekk ut @sportybusinesspodcast

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]