annonse

annonse

Leif Nilsen rydder videre: Nå blir Actic Tromsø en del av Feel24

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I forbindelse med at leieforholdet på St. Elisabeth går ut, har Actic og Feel24 funnet sammen. Fra 1. mai kan medlemmene fortsette treningen gjennom Feel24.

Dette blir en positiv endring for medlemmene og de ansatte, som får et utvidet treningstilbud i Tromsø. Nå får de tilgang på alle ått avdelingene til Feel24 rundt om i byen, og totalt snart 40 sentere i Nord-Norge, skriver Actic i en pressemelding.

«Feel24 har et veldig godt og variert treningstilbud, som passer fint med den driften vi har hatt gjennom Actic i Tromsø. Vi er veldig trygge på at dette blir en god løsning både for ansatte og medlemmer, som nå blir med videre gjennom Feel24», opplyses det.

– Actics portefølje er under utvikling og vi ser ikke vår lokasjon på St.Elisabeth som et fremtidig satsningsområde for oss. I forbindelse med en stor planlagt ombygning av eiendommen, ble det derfor naturlig for oss å avslutte avtalen, sier Country Manager Leif Nilsen i Actic.

– Vi vil rette en stor takk til våre ansatte for den fantastiske jobben som er lagt ned. Vi ønsker også å takke medlemmer på Actic St.Elisabeth for denne tiden, og ønsker dem fortsatt fin trening hos Feel24, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]