annonse

annonse

Leif Nilsen tilbake i treningsbransjen som ny Norgessjef i Actic-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den tidligere Asker Treningssenter-gründeren Leif Nilsen er i dag ansatt som ny Country Manager for Actic Norge. Han erstatter Lars Skogvold, som går over i en annen stilling i selskapet.

– Jeg er utrolig motivert for å komme i gang med denne jobben. Jeg har vært fra og til denne bransjen siden jeg var nitten år, og jeg kjenner at jeg har fortsatt mye ugjort her.

– Mulighetene i Norge er større enn noen gang, og med den planen vi nå har utarbeidet for Norge og de samtaler jeg har hatt med Lars Skogvold, så blir dette en særdeles spennende reise, sier Nilsen.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: 100 prosent engasjement – alltid!

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Blir med videre

– Actic går nå gjennom en stor transformasjonsprosess hvor vi blant annet endrer organisasjonsformen fra en konsernmodell med mange støttefunksjoner, til mer operativt sterke lokale landsorganisasjoner for økt tempo og gjennomføringskraft, sier Olav Johan Thorstad, arbeidende styreleder i Actic.

Han legger til at i dialogen han har hatt med dagens Country Manager, Lars Skogvold, har Skogvold vært tydelig på at han ønsker å være med på laget fremover, men at det er rett at kjeden tar inn en ny leder med en bredere kompetanse gitt denne organisasjonsendringen.

– Jeg er utrolig glad for det lederteamet vi nå får på plass, bestående blant annet av Leif og Lars – dette lover godt for fremtiden, sier Thorstad

– Leif og jeg har allerede hatt noen interessante diskusjoner hvordan vi sammen skal få opp veksttakten og lønnsomheten i Norge, med ny organisasjonsform og kompetanse på plass, går vi virkelig en spennende tid i møte, uttaler Lars Skogvold.

LES OGSÅ: Actic reorganiserer og skal hente friske penger

LES OGSÅ: Tungt år for Actic

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]