annonse

annonse

Leverandørkonsolidering i Danmark

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Life Fitness-distributøren Fitness Solutions har slått seg sammen med Fitness & Healthcare Group.

Fitness Solutions forhandler treningsutstyr til profesjonelle og private kunder. Virksomheten blir nå en del av konsernet Fitness & Healthcare Group – som også består av MedicSport, som forhandler profesjonelt fitnessutstyr, LivingSport som forhandler fitnessutstyr til hjemmetrening samt Proterapi, som forhandler utstyr til fysioterapi og rehabiliteringstrening, ifølge en pressemelding.

Fitness Solutions vil med sammenslåingen bli helt uavhengig av interesser i fitness-sentre.

– Fitness Solutions har utviklet seg i ulike grener, og det er et godt tidspunkt å dele virksomheten og fokusere kreftene på de respektive spor, sier Michael Albeck Jessen, medeier og medstifter av Fitness Solutions.

Han vil fortsatt ivareta kundekontakten til Fitness Solutions’ nåværende kunder og i tillegg løse en rekke oppgaver for Fitness & Healthcare Group.

Større bredde

Michaels partner inntil nå, Henrik Skovbjerg Olesen, vil drive den delen av virksomheten som ivaretar interesser i fitness-sentre videre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Fitness & Healthcare Group har igjennom mange år hatt et godt samarbeid med Michael og Henrik, og vi gleder oss til å ønske Fitness Solution sine kunder og alle medarbeiderne velkommen i gruppen, sier Bjørn Barsø, eier av Fitness & Healthcare Group.

– Med sammenslåingen sikrer vi fortsatt fokus og vekst, og vi mener at vi har det helt riktige utgangspunkt for at både nåværende og fremtidige kunder kan få glede av denne.

Med sammenslåingen av virksomhetene får kunder i både MedicSport, LivingSport, Proterapi og Fitness Solutions adgang til en meget bred vifte av verdens største merker innenfor fitnessutstyr, blant annet Cybex, Life Fitness, SportsArt, Tomahawk, Hammer Strength, Reebok og Octane Fitness.

– Vi ser spennende muligheter i å styrke rollen som totalleverandør, slik at vi alltid kan levere like presist de produkter i den kvalitet og i det prisnivået som våre kunder etterspør, sier Barsø.

LES OGSÅ: LivingSport skal inn med konsepter

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]