annonse

annonse

Foto:

Magnus Gjerde, Lift N Run

Lift N Run -Et friskt pust i lokalmiljøet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lift N Run, det splitter nye treningssenteret i Kolbotn, har tatt lokalsamfunnet med storm siden dørene åpnet 1. oktober. Med en filosofi som vektlegger kundens frihet og velvære, forbereder senteret seg nå til en storslått åpningsfest den 15. oktober.

Senteret, som ønsker å skille seg ut ved å ha spesielt fokus på medlemmene, har allerede sett en overveldende positiv respons fra lokalsamfunnet. Det er klart at et nytt og friskt treningstilbud har vært savnet i området, forteller Magnus Gjerde til Treningsindustrien.

Lift N Run har plassert medlemsfriheten i forgrunnen av sin virksomhet, forsikrende om at hvert medlem får den respekten og fleksibiliteten de fortjener. Senteret har klart å posisjonere seg som en nykommer med konkurransedyktige priser, og har tatt avstand fra tradisjonelle og ofte begrensende praksiser innen treningsbransjen, som bindingstid og innmeldingsavgift.

Åpningsfest med kjente profiler

Forberedelsene er i full gang for senterets offisielle åpningsfest, planlagt til 15. oktober. Lift N Run har lykkes i å tiltrekke seg kjente navn for å feire denne begivenheten sammen med dem. Funkygine vil være til stede, og flere samarbeidspartnere vil støtte oppunder den nye lokale treningssatsningen.

Aktiviteter for åpningsfesten er varierte og engasjerende, med noe for enhver smak. Deltakere kan se frem til musikk, konkurranser, premieutdeling, og en mulighet til å bli bedre kjent med senteret og deres personlig trenere. Også stjernefotografen til Karpe og Mike & Mike’s Corner vil være der, og vil tilby deilig mat fra Oslos mest populære bodega.

Støttet av lokalsamfunnet

Arrangementet har allerede generert betydelig interesse, med omkring 250 entusiastiske mennesker som har merket sin deltakelse på det offentlige Facebook-arrangementet. Interessen ser bare ut til å vokse ettersom den store dagen nærmer seg, og senteret har fått betydelig støtte og interesse fra lokalsamfunnet.

Som en liten ny aktør i bransjen, uttrykker Lift N Run takknemlighet for den overveldende støtten de har mottatt så langt. Teamet bak treningssenteret gir også en hjertelig takk til alle sine nye medlemmer og ser frem til å fortsette å tilby en unik og kundesentrert treningsopplevelse i tiden som kommer.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]