annonse

annonse

Lille speil på veggen der: SATS er her

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS har sluppet noen detaljer om det nye digitale treningskonseptet Mentra, som tilbyr interaktive treningsprodukter innen hjemmetrening. Et interaktivt speil med touch-funksjon er det første produktet som lanseres når Mentra starter opp høsten 2021.

Med annonseringen av Mentra tar SATS et digitalt kvantesprang og gjør trening tilgjengelig for enda flere, både for eksisterende medlemmer og andre, i og utenfor Norden, skriver treningskjeden i en pressemelding.

Det første Mentra-produktet SATS lanserer blir et digitalt, interaktivt speil med touch-funksjon, designet for å passe inn hjemme hos kunden.

Speilet gir mulighet til å delta på direktesendte treningstimer med venner, veiledet av en instruktør. Brukerne kan velge mellom flere unike treningsøkter, som eksempelvis meditasjon en søndag eller en høyintensiv økt i lunsjen – hjemme fra egen stue, fra hytta eller der du er.

Skal gi frihet

I en travel hverdag gir Mentra deg frihet til å bestemme når du vil trene, hvor du vil trene og hva du vil trene. På den måten kan du ta vare på din helse slik det passer for deg, skriver SATS i meldingen.

– Vi har utviklet Mentra by SATS fordi vi ønsker å gi enda flere muligheten til å trene og være aktive, uansett hvor de er. Mentra gir oss muligheten til å gjøre enda flere gladere og sunnere, som er det vi i SATS brenner for hver dag, sier Sondre Gravir, konsernsjef i SATS.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Mange og varierte timer

Med Mentra kommer det et stort og variert treningstilbud innen styrketrening, kondisjon, meditasjon og yoga.

Via det interaktive speilet blir brukeren en del av et fellesskap, får motiverende kommentarer underveis, kan måle seg mot andre eller seg selv – og man kan følge med på sine prestasjoner og aktiviteter for å holde seg motivert.

Stor etterspørsel

Det siste året har pandemien ført til stor interesse for hjemmetrening via nett. Med stengte treningssentre har mange tatt i bruk nettbaserte løsninger for trening. I 2020 har andelen online-økter i SATS økt med over 400 prosent.

– Med Mentra vil SATS-medlemmer få et enda større treningstilbud som strekker seg utover trening på sentrene, og som er enda mer tilpasset til dem. De som ikke bor i nærheten av et SATS-senter får oppleve gleden av å trene med Mentra, sier Christian Øvregaard, leder for Mentra-satsingen.

– De som synes det er en barriere å gå på et treningssenter, får nå et unikt nytt tilbud, fortsetter han.

Mentra starter opp høsten 2021.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]