annonse

annonse

Litt oppmykning i Oslo fra Raymond Johansen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det ble ingen festdag for treningssenterbransjen i Oslo, selv om byrådet nå tillater organisert trening ute i grupper med inntil 10 deltakere. Treningssentrene må fortsatt holde stengt de to neste ukene.

Det var knyttet stor spenning til dagens pressekonferanse med byrådsleder Raymond Johansen i Oslo. Senest i går var Norgessjefen i SATS, Wenche Evertsen, på Dagsrevyen og forventet at treningssenterbransjen kunne få gjenåpne – ellers ville hun bli skuffet.

Og skuffet ble hun nok. Det eneste lyspunktet for treningssenterbransjen i hovedstaden var at det nå blir tillatt med organisert trening ute i grupper på inntil 10 personer, for eksempel i regi av et treningssenter. Det betyr at PT-er igjen kan trene sine kunder ute, og treningssentrene kan arrangere gruppetrening – dog i små grupper – ute.

Raymond Johansen opplyste at det er et voldsomt trykk for å åpne treningssentrene, og indikerte at de står før kjøpesentrene i gjenåpningskøen.

– Treningssentrene rykker nærmere, sier Johansen på spørsmål fra en journalist, og legger til at man med lettelsene i forbindelse med organisert trening ute, har åpnet opp litt.

– Jeg håper at vi etter vinterferien kan gå videre med treningssentre, sier han.

Dagens lettelser var, som ventet, rettet mot barn og unge. Fra og med torsdag gjenåpnes det for trening og organiserte fritidsaktiviteter for ungdom under 20 år, ute og inne.

– Det er et enormt fremskritt og betyr at de fleste tilbud for ungdommen er gjenåpnet, sier Johansen.

Byrådslederen fastslo at begrensningene for kjøpesentrene beholdes, men at de kanskje kan gjenåpnes de neste ukene. I tillegg beholder Oslo forbudet mot arrangementer, skjenkestoppen videreføres og treningssentrene må holde stengt.

– Dette gjelder i to uker fremover, fastslår byrådslederen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Saken oppdateres.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]