annonse

annonse

Løft lyden i treningssenteret med AViNordic Compact

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Audiens Norge AS er en fagleverandør som har Lyd-, Lys- og Bilde-løsningen for de aller fleste prosjekter. Vi har levert til en rekke skoler, idrettsanlegg (utendørs og innendørs), treningssenter, svømmehaller, kirker, konsertsaler, møterom og auditorier.

Vi tilbyr nå et helt nytt treningsrack fra AViNordic, nemlig Compact. Racket er utviklet av AV-teknikere, møbelsnekker, PT og treningsinstruktør for å imøtekomme alle de daglige behovene på en sømløs måte – alt er inkludert.

Dette innebærer trådløst mikrofonsystem med ladestasjon, mikser og panel for lading og tilkobling av telefon og PC. Compact kan brukes med alle aktive høyttalere.

Ut oktober 2019 har vi en kampanje på pakkeløsning som passer perfekt for middels til store treningssaler. Pakken inneholder 2x høyttalere, 2x høyttalerstativer/veggbraketter, AViNordic Compact og alt som trengs av kabler. Alt dette settes enkelt opp selv.

Pakkepris kr: 36.900,- eks.mva, inkl.frakt i hele Norge.

Se hva pakken inneholder her!

Vil du ha en demonstrasjon av Compact og høyttalere har vi et demorom i våre lokaler på Skedsmokorset.

Gratis befaring

Ønsker du oppgradering av eksisterende lyd- og lysutstyr kommer vi gjerne på en gratis befaring til ditt treningssenter.

Ta kontakt: post@audiens.no  |  64 83 05 55

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]