annonse

annonse

Lørdag klokken 16 forsvinner meteren

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter 561 dager med begrensninger skal samfunnet nå tilbake til normalen. Det betyr at fra lørdag ettermiddag er det ingen koronabegrensninger for treningssenterbransjen.

Det betyr at gruppestørrelsen kan være så stor man vil, og at avstandskrav mellom apparater forsvinner. Alle landets treningssentre kan operere slik de gjorde før 12. mars 2020.

– Nå er tiden kommet, nå skal vi tilbake til en ny hverdag – fra i morgen klokken 16.00 fjerner vi de aller fleste tiltakene, fortalte statsminister Erna Solberg under dagens pressekonferanse.

Hun la til at viruset kommer til å være hos oss i årene fremover, men at over 90 prosent av de over 18 har nå fått første vaksinedose.

– I praksis betyr dette at neste alle restriksjoner forsvinner. Men får du symptomer må du teste deg. Er testen negativ kan du gå på jobb – får du påvist korona, må du isolere deg, fastslår Solberg.

De «kjente og kjære rådene» om å vaske hender og hoste/nye i albuen anbefales fremdeles, men alt annet avvikles: meteren forsvinner og alle forskrifter i Covid-19-forskriften opphører.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]