annonse

annonse

Løse tusenlapper hos SATS ELIXIA

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningskjeden lanserer digitalversjonen av «verv en venn» og deler ut tusen kroner for hvert nye medlem et eksisterende rekrutterer.

Det opplyser kjeden på sine hjemmesider: «Kjenner du noen som vil komme i gang med trening? Nå gjør vi det enkelt for deg å dele treningsglede med andre!»

Et eksisterende medlem trenger kun å logge inn via nettet eller appen, og dele sin personlige lenke med så mange man måtte ønske.

Blir den som rekrutteres medlem via linken, får begge – både den som verver og den som blir vervet – et gavekort på 500 kroner. Maksgrensen for vellykket verving er satt til 12 per år.

Gavekortet kan benyttes på nye treningsklær, drikke og mat eller ved kjøp av personlig trening.

Et medlemsgode

Salgssjef Bente Nås forteller at dette ikke er en kampanje, men en ny funksjon i treningskjedens app, og et gode for medlemmene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi ser at medlemmene våre er fornøyde og lykkes med treningen og kan rapportere om et svært lavt frafall. Ved at våre medlemmer oppfordrer og aktiverer sine venner til å starte opp med trening gjennom denne muligheten i appen, håper vi å få flere til å lykkes med vår visjon «We make people healthier and happier», sier hun.

 – Hvor mange «tusenlapper» regner dere med å dele ut?

– Det har vi ikke noe tall på, og dette er ingen kampanje som har en sluttdato – men noe vi tenker skal være en gode som medlemmene våre har i sitt medlemskap. Hva som gis som vervegoder kan endres ut i fra hvilke tilbakemeldinger vi får, og ønsker fra våre medlemmer.

Positive erfaringer

 – Hva slags erfaringer har dere med tidligere verveaktiviteter?

Salgssjef Bente Nås i SATS ELIXIA (Foto: SATS ELIXIA)

– Tidligere og lignende aktiviteter har gitt gode resultater, og tilbakemeldingen fra våre medlemmer er svært positive, som også er bakgrunnen for at vi lanserer denne muligheten. Vi har kjørt verveaktiviteter tidligere, men det som er nytt denne gangen er at det gjøres digitalt via appen som gjør at det skal være enkelt for våre medlemmer og profesjonelt.

 – Er det slik at gavekortene må brukes på et SATS ELIXIA-senter?

– Ja, gavekortet kan brukes på alt fra treningsklær, mat, drikke til personlig trening på samtlige av våre SATS ELIXIA-sentre noe vi vet våre medlemmer setter pris på.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]