annonse

annonse

Lukker dørene i Sandnessjøen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fysioform Skansen har meldt oppbud etter at man ikke lykkes med å få inn ny kapital for å betjene forfalt gjeld.

Fysioform Skansen var treningssenteret på Helsehuset Stamina Sandnessjøen. Onsdag denne uken ble senteret meldt konkurs. På Facebook-siden til Helsehuset Stamina Sandnessjøen blir det opplyst at senteret stengte sine dører kvelden onsdag 18. mai, men at stengingen er midlertidig.

Videre opplyses det at:

«Den 13.mai 2016 vedtok styret i Fysioform Skansen AS å melde oppbud. Lønnsomheten i selskapet har vært nedadgående de siste årene. Det har vært gjort flere grep for å prøve å snu denne trenden, uten ønsket effekt. De siste månedene har styret jobbet med planer om en full revitalisering av selskapet. En har vært i kontakt med både eiere og flere ulike investorer. Fysioform Skansen AS håpet i det lengste at videre drift skulle sikres, men dessverre lyktes ikke målet om å få inn ny egenkapital tidsnok til å kunne betjene forfalt gjeld og restanser».

Helsehuset Stamina Sandnessjøen påpeker at det jobbes med videre drift av treningssenteret, da med nye eiere. Men inntil videre er treningssenteret stengt på ubestemt tid.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]