annonse

annonse

Har du lyst til å starte og drive ditt eget treningssenter?

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Vår erfaring er at eierskap til egen virksomhet gjør ting mer givende og skaper bedre drevne treningssentre. Jobb er ikke lenger jobb når man eier det selv.

For å vokse videre, ønsker vi derfor å komme i kontakt med kandidater som har den rette motivasjonen- og et ønske om å starte egen virksomhet, slik at vi sammen kan fortsette å bygge en suksessfull treningssenterkjede.

SKY Fitness ekspanderer raskt. Vi har veldig gode erfaringer med franchisemodellen som vekstdriver, og de fleste av våre nye sentre fremover vil være franchisesentre. Dette er sentre som kan vise til lønnsom drift allerede fra første måned.

Siden vekstpotensialet for kjeden fortsatt vurderes å være betydelig, vil det for franchisetakere som lykkes, også være gode muligheter til å ekspandere egen virksomhet, med flere franchisesentre og bygge en egen bedrift med vekst.

VÅR KUNNSKAP – DIN FORDEL!

For å gi deg som franchisetaker en best mulig start, er vi med helt fra idefasen – videre til oppstart, drift og utvikling.

Konseptet er velutprøvd og man vet av egen erfaring at det fungerer. Vi har lært mye gjennom årene og perfeksjonert all drift til å bli så lønnsomt som mulig.

Alt du trenger til oppstart, i form av ferdig forhandlede avtaler på utstyr, adgangssystem/CRM, promoteringsmateriell og ikke minst, bistand under kontraktsforhandling, hjelper vi deg med. Du får også tilgang til viktige knowhows, våre interne prosesser for salg, markedsføring og innhenting av medlemmer.

Som franchisetaker slipper du å gjøre alt fra bunn av. Det dukker opp mye man ikke har tenkt på før man starter, dette kan vi hjelpe med!

 

Kontakt Administrerende Direktør for SKY Fitness, Jorge Brito, for informasjon om vårt franchise-konsept på epost: jorge@skyfitness.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]