annonse

annonse

Markerer BodyPump 100 verden over

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter 25 år i markedet slipper Les Mills versjon 100 av BodyPump. Lørdag 14. januar er det ventet at en million «fans» skal delta i premieren.

– Rundt 15 000 klubber og over 50 000 instruktører kommer til å kjøre en BodyPump 100-klasse den 14. januar. Det innebærer minst en million deltakere, fastslår markedsdirektør Lena Holmberg i Les Mills Nordic.

Hun legger til at PodyPump 100 er litt som en filmpremiere. Ingen har fått kjøre eller vise programmet offentlig før premieren den 14. januar.

At BodyPump er en global suksess for New Zealandske Les Mills er det ingen som krangler på. Konseptet kjøres på 15 693 sentre rundt om i verden.

Over 62 000 instruktører er utdannet innen BodyPump, og det tilbys drøyt 94 000 BodyPump-klasser hver eneste uke. Hver uke trener ca. 2,5 millioner medlemmer BodyPump – inklusive virtuell trening.

Tok helt av

– Dette er en mulighet til å feire sammen med alle som elsker BodyPump. Det er en utrolig milepæl, og mange mennesker har jobbet hardt i mange år for å gjøre dette mulig, sier grunnleggeren av Les Mills, Phillip Mills, i en pressemelding.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Da han fikk ideen om BodyPump tidlig på nittitallet, hadde han aldri forestilt seg at resultatet skulle bli en global suksess.

– Rundt et år etter lanseringen, fantes konseptet i noen hundre sentre, og vi forsto at vi hadde en modell som fungerte. Og det tok helt av i resten av verden på slutten av nittitallet og begynnelsen av 2000-tallet, sier Mills.

Historien til BodyPump

Med fire oppdaterte versjoner hvert eneste år, er BodyPump alltid i utvikling. Feiringen av versjon nummer 100 den 14. januar, markerer 25 års arbeid med å utvikle gruppetreningsmarkedet.

Her kan du se filmen om historien til BodyPump:

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]