annonse

annonse

Medlemsmassen økte med 30 prosent på tre måneder

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Det er utrolig gøy å komme på jobb for tiden, fastslår Siv Boge Rong i Nr1 Fitness Askøy.

I september kunne Treningsindustrien informere om at eierne av Sprek og Blid Askøy, Siv Boge Rong og Janicke Johnsen, gikk over til treningskjeden Nr1 Fitness.

LES OGSÅ: Sprek og Blid Askøy hopper over til Nr1 Fitness

De hadde da drevet senteret på Askøy, som ligger like i utkanten av Bergen, siden 2014. Den 27. oktober 2018 åpnet senteret dørene som et Nr1 Fitness senter.

Etter tre måneders drift kan senteret vise til en medlemsvekst på 30 prosent.

– Vi har i alle år ligget på mellom 6-700 medlemmer avhengig av sesong. Sist vår hadde vi ca. 700 medlemmer, men gikk ned til omlag 620 medlemmer i sommer. Denne uken passerte vi 900 medlemmer og det er «all time high» for oss, sier Siv Boge Rong.

– Nå går vi for 1000 medlemmer innen påske, sier medeier Janicke Johnsen.

Treffer markedet bedre

De to drifterne peker på at det er flere årsaker til at medlemsfangsten er positiv. Ny profil og hardt arbeid sammen med alle de ansatte, er to.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi jobber mot å være Askøys triveligste treningssenter, ja faktisk Norges triveligste, som er Nr1 Fitness sitt mantra, sier Rong.

Hun legger til at de har fått stor hjelp av kjeden til å promotere den nye profilen.

– Det er helt klart at vi treffer bedre markedet på Askøy nå, enn tidligere, fastslår Rong.

Frigjorde plass

Etter flere runder med diskusjoner med både kjeden og eierne, bestemte de seg for å utvide senteret før de ble et Nr1 Fitness-senter.

Fornøyde med medlemsvekst: Konsernsjef Trygve Amundsen, Siv Boge Rong, Janicke Johnsen og administrerende direktør Kjerstin Greve Bruland.

– Vi har blant annet fått en ny og større gruppetimesal. Det frigjorde mer plass til en større styrke- og kondisjonsavdeling. Våre kunder kan i tillegg trene på alle Nr1 Fitness sentre, og det har også vært til en stor fordel for oss, sier Rong.

Intern konkurranse

– Vi har beundret Nr1 Fitness sin utvikling her i Bergen over lengre tid. Nå er vi på lag og gleder oss over å være med på en reise sammen med dem, sier Johnsen.

– Nå blir vi utfordret og pushet, men samtidig er det er rom for å komme med våre ideer og meninger. Sammen er vi sterke, påpeker hun.

– Det er også kjekt å bli kolleger med tidligere bekjente, sier Rong.

Nr1 Fitness Mathopen, drevet av Marius Kristiansen, var også tidligere en del av Sprek og Blid-kjeden..

– Vi hadde bestandig flere medlemmer enn dem. De har hatt en enorm utvikling etter at de kom inn i Nr1 Fitness og har nylig passert tusen medlemmer. Men vi skal ta dem igjen, og satser på å passere dem i løpet av høsten 2019, ler Rong.

LES OGSÅ: Fra randen av konkurs til tusen medlemmer

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]