annonse

annonse

Medlemsrekord i nordøstre Oslo

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sommeren er vanligvis en rolig tid i treningsbransjen. Men på STOLT Stovner på Stovner senter, har det vært full fart. Senteret satte ny medlemsrekord 1. august.

Daglig leder, Marianne Stien, er overrasket.

– Dette er ikke vanlig. Og ikke forventet. Vi har hatt en meget god vekst siden vi kjøpte senteret i 2016, men dette vil jo ingen ende ta! Det er veldig gledelig at medlemmene setter pris på endringene vi har gjort, og forteller det til sine kjente som velger å melde seg inn, sier hun i en pressemelding.

Mer i vente

– Med denne veksten får vi flere muligheter til å gjøre det enda bedre. Vi har store utviklingsplaner som medlemmene kommer til å merke godt, men vi har et mål om 1 500 medlemmer før vi starter på jobben. Nå har vi 1 400, fortsetter hun.

Ikke trangt

Stien mener det ikke blir trangt på senteret selv om medlemmene strømmer til.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det er klart at det er travle perioder. Kommer du mandag kveld kan det hende du må vente på yndlingsmølla di. Men dette er et stort senter med mange kvadratmeter og veldig godt utvalg i treningsutstyr, så vi har plass til flere.

– Også handler det mye om hvordan vi disponerer lokalene, og hvordan vi legger til rette for fortsatt vekst. Og det er her vi har store planer, sier hun.

Stien vil ikke røpe hva planene går ut på enda.

Treningssentrene på Stovner

STOLT trening har to treningssentre på Stovner. Et lavprissenter på Stovner senter, og et fullservicesenter på Rommen, med gruppetrening og oppfølging fra PT.

Selskapet er familieeid og -drevet, og ble etablert i 2006. 7,5 prosent av de som bor i bydel Stovner trener på STOLT, ifølge pressemeldingen.

LES OGSÅ: Står stolt på egne ben

LES OGSÅ: FSC går for ekspress

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]