annonse

annonse

Millionsuksess med kostholdprodukter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Improving Lives har over 9 000 kunder i Norge. Nå ser de mot vest og «down under».

Torunn Ytrehus startet sitt eget nettsted for treningsveiledning og kosthold. Det har gått til himmels. Sammen med kollegaen, ernæringsfysiolog Mari Kroghus, omsetter de for millioner, skriver Nordlys.

I 2015 hadde de to kvinnene 2,4 millioner kroner i omsetning. I 2016 økte de til over seks millioner kroner og i år har de budsjettert med inntekter på over 10 millioner kroner. Nå har de over 9000 kunder i Norge. Neste steg er USA eller Australia.

De to møttes for fire år siden, og startet utviklingen av nettjenesten Improving Lives. Selfie-bilder i speilet mens de var på trening, var måten de skaffet seg oppmerksomhet i starten, ifølge avisen.

Det er ikke treningsrådene, men kostholdproduktene som selges online, de tjener pengene på. Massive annonsekampanjer for store beløp på Facebook, samt noe på Google, har gitt kundevekst.

– Vi er veldig aktive. Over 100.000 har sett annonsene våre. Vi bruker fortsatt bilde av oss selv i alle annonser, reklamer og blogginnlegg. Jo mer vi byr på oss selv, jo mer selger vi, sier Torunn Ytrehus til Nordlys.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]