annonse

annonse

Mobech kjøper CrossKids – vil fronte barnetrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mobech Treningsspesialisten kjøper konseptet og merkevaren CrossKids fra Ronnie Holmen. Sistnevnte blir med videre som Master Trainer for å holde kurs og utvikle konseptet videre. 

– Vi ønsker å bygge dette konseptet videre, fastslår salgsansvarlig Aleksander Olestad i Mobech Treningsspesialisten.

Det utstyrsleverandøren kjøper er hovedsakelig selve konseptet og merkevaren CrossKids, men har ingen planer om å gjøre konseptet lisensbasert.

– I første omgang skal konseptet være som det er. Jeg har selv en forkjærlighet for den treningskulturen Ronnie har skapt for barn – og det begynner å bli flere og flere muligheter for treningssentrene til å trene barn.

– Det begynner med andre ord å bli en business i tillegg til en interesse, så da er det på tide å sette noen retningslinjer, forteller Olestad.

LES OGSÅ: – Størst på styrketrening for barn

Vil sette en standard

Olestad roser det Holmen har fått til med tanke på profesjonalitet og innhold i et konsept for barn, men sier at det kanskje har manglet noe rundt administrasjon og ressurser for å lykkes skikkelig.

– Vi ønsker å ta dette konseptet ut til enda flere, for det skal være trygt å sende barna sine på trening, fastslår han.

Businessen for Mobech sin del er naturligvis potensialet i utstyrssalg.

– Vi får nå inn barnetreningsutstyr som for eksempel vektstenger, skiver, kettlebells, kasser, hoppetau etc., og da er det en fordel med et godt konsept som CrossKids. Vi vil være med å sette en standard for hva som bør være kravet til trenere som skal jobbe med barn, sier Olestad.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Usikkert antall

Han legger til at overtakelsen av konseptet er vel så mye markedsføring som ren business.

– Det er en fin måte for oss i Mobech å bli synlige i treningssenterbransjen.

– Hvor mange sentre er det som driver med dette i dag?

– Det er litt diffust. Ronnie hadde et samarbeid med AFPT i fjor, og de utdannet en del trenere – så det begynner å bli mange barnetrenere som kjenner til dette.

– Men mange sentre har vært mer eller mindre stengt det siste året, så hvor mange som aktivt driver med det nå, er litt usikkert. Men vi vet at dert er flere som har lykkes med CrossKids eller andre barnekonsepter, sier Olestad.

Utgjør en stor kundegruppe

Han tror potensialet er stort for treningssentrene.

– Barn under 13 år er en ganske stor kundegruppe som sentrene ikke har klart å ta en stor del av, så det bare øker muligheten for en større medlemsmasse. Og man kan kombinere dette med å bygge familiekonsepter, der man slipper barnepass og heller trener på samme sted.

Rundt ungdomsskolealder er det også en del som faller fra den organiserte idretten, og det er ikke alle som føler seg hjemme i et treningsmiljø der konkurransen troner høyt.

– Med barnetrening kan treningssentrene jobbe med individuelle ferdigheter og lek i stedet for konkurranseelementene som ofte kommer på den tiden i idretten, sier Olestad.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]